3 нових інгредієнти корейської косметики, про які вам варто знати

Корейська косметика зараз шалено популярна і задає тренди косметичній індустрії у всьому світі. Нещодавно корейський ринок сколихнули засоби з трьома новими інгредієнтами, які обов’язково повинні спробувати ті, хто стежить за тенденціями в цій сфері, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Корейські жінки славляться своєю прекрасною шкірою. Вважається, що вони старіють значно повільніше. До того ж, корейські гіганти індустрії краси завжди обіцяли своїм клієнтам приголомшливі результати. Любителі їхньої косметики підтверджують, що якість і дієвість цих засобів.

Зараз корейські красуні віддають перевагу продуктам з червоними водоростями, олією календули, а також полином.

Червоні водорості можна знайти переважно в прісноводних водоймах. Вони дуже багаті на білки, вітаміни та мінерали. І якщо вам цікаво, чому в Кореї цей інгредієнт здобув таку популярність, то секрет простий – завдяки високому вмісту вітаміну С червоні водорості прекрасно освітлюють шкіру. Також вони допомагають позбутись пігментних плям і вирівняти тон шкіри.

Олія календули, яка зараз є одним з найпопулярніших інгредієнтів корейських засобів для догляду за шкірою, має ефект зволоження та зміцнює шкіру, запобігаючи її обвисанню. Також вона має протизапальні та антиоксидантні властивості і захищає шкіру від втрати колагену та еластину.

Полин має заспокійливий ефект і допомагає у боротьбі з вуграми та прищами. Також полин містить вітамін А, який стимулює регенерацію  шкіри, та вітамін С, який освітлює шкіру.

Поділись


Новини партнерів