3 способи використання зеленого чаю для догляду за шкірою

Не можна заперечувати той факт, що зелений чай – це здоровий та корисний напій. Часто його використовують для того, щоб пришвидшити схуднення, але потужні антиоксиданти, які зелений чай містить у великій кількості, можуть принести користь і нашій шкірі, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Більше того, ви можете користуватись його корисними властивостями не тільки тоді, коли п’єте його, а і тоді коли наносите зелений чай прямо на шкіру. Ось три способи використання зеленого чаю для догляду за шкірою:

Наприклад, ви можете використовувати зелений чай, як заспокійливий лосьон. Змочіть ватний лиск у зеленому чаї і просто проведіть ним по обличчю. Це допоможе заспокоїти шкіру, зняти подразнення та почервоніння. Можна замість ватного диска використати чайний пакетик, з якого ви готували собі напій.

Також ви можете приготувати чайний лід. Просто приготуйте зелений чай, дайте йому вистигнути, залийте у форми для льду і покладіть в морозилку. В подальшому цей лід можна використовувати, щоб зняти набряки на обличчі, а також для вирівнювання тону обличчя. Проводьте такі процедури ввечері протягом 5-10 хвилин, і ви дуже скоро помітити результат.

Крім того, можна приготувати маску для обличчя з чайної заварки. Візьміть трохи використаного, або свіжого зеленого чаю та додайте її до вашої звичайної маски для обличчя. Ви можете змішати зелений чай з глиною, фруктовим пюре, масками на основі молочних продуктів та меду. Зелений чай надасть шкірі сяйва, здорового кольору та живлення.

Поділись


Новини партнерів