Як приготувати домашній крем для шкіри навколо очей

Підбираючи засоби для догляду за обличчям, багато хто забуває про одну з найважливіших і найпомітніших ділянок шкіри – зону навколо очей, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Подобається нам це, чи ні, перші ознаки старіння з’являються саме біля очей і ця зона потребує особливого догляду. Справа в тому, що шкіра навколо очей надзвичайно тонка і чутлива, в порівнянні з іншими ділянками шкіри. Тому крем для шкіри навколо очей повинен бути невід’ємною частиною нашого догляду за собою. На ринку є багато варіантів на будь-який сак та гаманець, але ви можете спробувати домашні засоби з натуральних інгредієнтів.

Огірок+м’ята. Це поєднання допомагає прибрати мішки та темні кола під очима. Вітамін К в огірку освітлює шкіру, а м’ята заспокоює та захищає від шкідливої дії вільних радикалів. Візьміть один огірок, додайте до нього кілька подрібнених листків м’яти, 3 столові ложки молока, 1 столову ложку гелю алое вера та 3 краплі мигдальної олії. Змішайте їх у блендері, щоб утворилась паста і нанесіть її під очі на 10 хвилин, потім зийте.

Авокадо+мигдаль. І мигдальна олія, і авокадо надзвичайно корисні для шкіри. Авокадо зволожує шкіру та розгладжує дрібні зморшки. Олія мигдалю оновлює клітини шкіри та зменшує набряклість. Зробіть пасту з 3 скибочок авокадо та додайте до них 5 крапель олії мигдалю. Таку суміш потрібно нанести під очі та залишити на 5 хвилин.

Вершкове масло+олія ромашки. Таке поєднання ідеально підходить для людей із сухою шкірою. Масло потрібно розтопити на маленькому вогні. Потім додайте до нього 10 крапель ефірної олії ромашки, вилийте суміш у чашку чи тарілку і дайте їй охолонути. Цю комбінацію потрібно використовувати, як звичайний крем для зони під очима.

Гель алое вера+вітамін Е. Ця комбінація чудово зволожує шкіру, прибирає мішки під очима, допомагає позбутись запалення та почервоніння. Візьміть чайну ложку гелю алое та змішайте його з вмістом однієї капсули вітаміну Е. За бажанням, ви можете додати до них трохи кокосової олії або трояндової води. Цю суміш теж потрібно наносити, як звичайний крем. Її можна зберігати в холодильнику кілька днів.

Поділись


Новини партнерів