Модний колір волосся в 2020 році – основні тренди

Модний колір волосся в 2020 році - основні тренди

Вибір потрібного відтінку, перш за все, залежить від вашого тону шкіри і від кольоротипу, і тому модні стилісти пропонують вам кілька кольорів з палітри темних, світлих і яскраво-рудих відтінків.

Темні відтінки

глиибокий темний

Глибокий темний – це один з відтінків, який підходить практично для будь-якого тону шкіри, і може поєднати класичну елегантність і сучасність.

Багаті, глянцеві відтінки коричневого зараз найбільш популярні!

Каштанове волосся – завдяки своїй теплоті і бездоганній простоті, може зробити ваш колір обличчя сяючим, якщо ви підберете правильний відтінок.

Брюнетки можуть сміливо вибирати кольори волосся від світло-каштанового до шоколадно-коричневого, а якщо ви володарка смаглявої шкіри, вам підійдуть прохолодні і блискучі тони, які привернуть увагу до ваших очей і додадуть їм ще загадковішої чарівності.

Темні кольори більше підходять для скульптурних стрижок, таких, як асиметричний боб, каскад, а також для складних графічних укладок для вечірніх і святкових заходів. Чудово виглядають довгі каскадні стрижки на темному волоссі.

Руді відтінки

рудий колір волосся

Інтенсивний рудий – колір волосся, який безумовно, додасть вам динаміки та впевненості в собі. Він ідеально підходить для сміливих і сильних особистостей.

Яскравий вогненний колір – найкраще відповідає модним тенденціям, тому, щоб бути в тренді, вибирайте саме його!

Але цей претензійний відтінок вимагає особливого догляду за фарбованим волоссям, адже червоні пігменти втрачають свою інтенсивність набагато швидше, ніж інші тони, тому вам знадобляться спеціальні засоби для захисту кольору волосся, щоб зберегти його яскравим і блискучим.

Будь то простий рудий колір або з відтінками помаранчевого і фіолетового, ваше волосся неодмінно приверне до себе багато уваги!

Світлі відтінки

блонд

У моді яскравий, сонячний блонд з ледь помітним рудуватим відтінком, світло-русий відтінок і платиновий блонд.

У модній палітрі цілий ряд дивних відтінків блонду, причому волосся актуально фарбувати не повністю, а залишати темними корінці волосся, щоб надати зачісці особливого шику і не залишитися непоміченою.

Поділись


Новини партнерів