5 домашніх масок, які допоможуть зберегти молодість шкіри

Ви можете виявити в себе на обличчі перші ознаки старіння у вигляді невеликих зморшок та пігментних плям. Хоча є багато кремів та сироваток, які допоможуть вам впоратись із ними, ви можете вирішити цю проблему за допомогою природних засобів, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Ось кілька поєднань продуктів, які допоможуть вам довше зберегти свою шкіру молодою та сяючою:

Яйце+сік лимона. Маска з цих інгредієнтів чудово підійде для вас, якщо ви відчуваєте, що шкіра втрачає пружність та помічаєте появу пігментних плям. Просто візьміть яєчний білок та додайте до нього столову ложку лимонного соку. Змішайте їх і нанесіть на обличчя на 20 хвилин. Потім змийте водою. Білок зробить шкіру більш пружною та міцною, а лимонний сік освітлить пігментні плями.

Мед+цукор. Змішайте столову ложку цукру зі столовою ложкою меду і потріть обличчя, як скрабом. Будьте обережні, не пораньтесь у процесі. Потім залишіть суміш на обличчі на 10 хвилин та змийте водою. Цукор зніме відмерлі часточки шкіри, а мед очистить ваші пори.

Чай+імбир. Чай давно відомий своєю користю для здоров’я шкіри. Він містить антиоксиданти, які захищають шкіру від вільних радикалів. Імбир же має потужні антибактеріальні та протизапальні властивості. Заваріть міцний чай та додайте до нього трохи імбиру чи його екстракту. За допомогою ватного диску нанесіть його на все обличчя і змийте через 15-20 секунд. Це зробить вашу шкіру більш сяючою і допоможе позбутись недоліків шкіри.

Банан+оливкова олія. Для тих, хто хоче позбутися дрібних зморшок, ця маска буде справжнім порятунком. Розімніть банан до консистенції пюре та додайте  чайну ложку оливкової олії. Нанесіть маску на обличчя і змийте через 15 хвилин. Банани багаті на калій, цинк та вітаміни A, B, C і E. Всі вони допомагають зробити шкіру більш гладкою та усунути неглибокі зморшки. А оливкова олія – це природний зволожувач для вашої шкіри.

Виноградний сік+трояндова вода. Вичавіть трохи виноградного соку, не важливо з зеленого чи синього винограду. Додайте кілька крапель трояндової води і нанесіть суміш на обличчя. Виноград містить багато антиоксидантів і допомагає відновити еластичність шкіри. А трояндова вода допомагає видалити надлишок шкірного сала.

Поділись


Новини партнерів