Весняна добірка оригінальних дизайнерських ідей для манікюру

За вікном вже господарює весна, а це означає, що нам хочеться виглядати по-весняному яскраво і помітно. Наші майстри раді Вам запропонувати в даному невеликому огляді вдалі ідеї для манікюру, серед яких можна вибрати варіант до душі на будь-який смак.

Цікава і оригінальна розробка – вдало підібраний яскравий колір і текстура змусять оточуючих обов’язково звернути увагу на Ваші нігті. При бажанні щільність текстур можна змінювати.

Оригінальне сіре покриття з блискітками і нанесенням об’ємного малюнка виділить Вас серед оточуючих, особливо у весняні сонячні дні!

Поєднання кольорів було підібрано дизайнером, воно прекрасно гармонує і підкреслює красу Ваших рук. Трохи обсягу додадуть стрази, розмір і положення яких, можливо змінити за погодженням.

І знову весняне поєднання кольорів з дизайнерським малюнком. Підходить для покриття середньої довжини, виглядає дуже вражаюче.

Ідеї наших майстрів, підкреслюють саме весняний сезон – яскравий і оригінальний манікюр з малюнками гілочок рослин підкреслить легкість та гарний настрій.

Наступна наша робота належить до консервативного стилю – класика з рельєфом, виконаним у вигляді оригінального дизайну. Такий манікюр відмінно підійде офісним працівникам, медичному персоналу і педагогам.

Зухвалий чорний колір, який підкреслюють кольорові смужки різного кольору відмінно гармонує з весняним сонцем на вулиці, підкреслить Ваш стиль і відчуття смаку.

Цікавий варіант оформлення, який підійде практично всім. Трохи класики, трохи дизайну та індивідуальний малюнок, все це дозволяє отримати на виході оригінальний манікюр.

Класика з доданими стразами додасть індивідуальності Вашим нігтям, змусить їх яскраво відбивати сонячні промені і привертати увагу оточуючих. Нічого зайвого, тільки те, що необхідно.

Майстру вдалося підібрати оригінальне поєднання кольорів, яке змушує затримати погляд оточуючих на манікюрі. Такі нігті не заважають в процесі роботи або при домашніх справах. Підкреслюють індивідуальність.

Легкий і цікавий дизайнерський малюнок в яскравих тонах зробить Ваші пальці повітряними і невагомими. Підкреслить стиль і додасть індивідуальності. Здивуйте оточуючих!

Проект можна більше розглядати як класику. Неяскраві кольори, сувора геометрія ліній, але вже в готовому вигляді він дуже гармонійно виглядає. Спробуйте саме такий стиль!

Поділись


Новини партнерів