5 корисних добавок для ванни тим, хто піклується про красу своєї шкіри

Прийняття ванни після важкого трудового дня – це відмінний спосіб зняти напругу, що нагромадилася, а заодно і подбати про своє тіло. Фахівці-косметологи стверджують, що такий простий спосіб як ванна з різними корисними добавками здатний привести вашу шкіру в тонус, допомогти їй оздоровитися, і позбутися від величезної кількості проблем.

Сьогодні ми хочемо докладніше вивчити цю тему, і розповісти вам про 5 корисних добавок для ванни, які приємно здивують вас своєю ефективністю.

Морська сіль

Почнемо наш перелік з класичної добавки для ванн, про яку чула практично кожна дівчина – морська сіль. Прийняття ванни з цим компонентом недарма таке популярне, вся справа в тому, що морська сіль в гарячій ванні надає не тільки розслабляючий ефект, а й відмінно виступає в якості скрабу для тіла. Активні частинки цієї добавки прискорюють регенерацію шкіри, і сприяють загоєнню мікротріщин і ран.

Ефірні олії

Користь ефірних олій для шкіри доведена давно, саме тому ці ароматичні добавки так популярні серед жіночої частини населення. Якщо звернутися до історії, то можна дізнатися що в Греції жінки додавали в купіль ефірну олію троянди, сандалу і пачулі щоб продовжити свою молодість і зберегти красу.

Мед

Дивовижною силою володіє спа-процедура у вигляді ванни з додаванням меду. Цей продукт містить в собі масу корисних властивостей, які сприятливо позначаються на стані жіночої шкіри. До незаперечних переваг медової ванни можна віднести глибоке очищення і підвищення пружності шкірних покривів.

Молоко

Ви, напевно, хоч раз чули легенду про те, що єгипетська цариця Клеопатра регулярно приймала молочні ванни і завдяки цьому мала неймовірну красу. Дивлячись на косметологічні характеристики цього продукту можна цілком повірити в ці розповіді. Зволоження, підвищення еластичності, усунення подразнень і запалень, вирівнювання кольору шкіри – це лише мала частина того, чим може порадувати вас молочна ванна.

Харчова сода

Закриває наш Топ 5 корисних добавок для ванн продукт, який напевно є на кожній кухні, а саме харчова сода. Якщо вірити словам тих, хто хоча б раз приймав содову ванну, шкіра після такої процедури стає м’якою і бархатистою, дрібні прищики зникають, а загальний вигляд тіла стає привабливим і доглянутим.

Ось так просто за допомогою 5 простих і доступних добавок ви зможете не тільки отримати насолоду від прийняття ванни, а й подбати про красу своєї шкіри.

Поділись


Новини партнерів