Фруктові маски для живлення, блиску і гладкості волосся

Фруктові маски допомагають повернути блиск, сяйво і гладкість волоссю. Вони ефективно живлять шевелюру, насичують її вітамінами і зміцнюють волосся зсередини. Розглянемо кілька простих, але ефективних рецептів домашніх масок для волосся на основі звичайних фруктів:

Бананово-кефірна маска для м’якості і шовковистості волосся

Розімніть м’якоть банана до однорідної кашки і додайте до нього дві столові ложки меду і півсклянки кефіру. Перемішайте суміш і нанесіть на вологі пасма, рівномірно розподіляючи по всій довжині. Накрийте волосся харчовою плівкою або пакетом і тримайте маску протягом години. Потім змийте ледь теплою водою.

Маска з бананом і гліцерином для блиску і гладкості волосся

Розітріть м’якоть банана на дрібній тертці. Додайте до нього столову ложку меду, столову ложку сметани і чайну ложку гліцерину. Добре перемішайте суміш і нанесіть на чисті сухі або злегка вологі пасма, рівномірно розподіляючи по всій довжині. Забезпечте волоссю тепло і тримайте маску протягом години. Потім змийте ледь теплою водою із застосуванням бальзаму-ополіскувача.

Фруктова маска з вітамінами для живлення і глибокого відновлення волосся

Розімніть м’якоть авокадо. Додайте чайну ложку мигдалевоъ олії, кілька крапель вітаміну А і кілька крапель вітаміну Е. Ретельно перемішайте суміш до стану однорідної кашки. Намажте нею волосся, рівномірно розподіляючи масу по всій довжині пасом. Тримайте маску від 40 хвилин до години і змийте теплою водою з шампунем.

Маска з бананом і маточним молочком для шовковистості волосся

Розімніть виделкою м’якоть банана, додайте до нього дві столові ложки меду, 2 мл маточного молочка і півсклянки кефіру. Добре перемішайте суміш і нанесіть на чисті сухі або злегка вологі пасма, рівномірно розподіляючи по всій довжині. Забезпечте волоссю тепло і тримайте маску протягом години. Потім змийте її із застосуванням ледь теплої води і бальзаму-ополіскувача.

Поділись


Новини партнерів