5 процедур для шкіри, які варто зробити в березні

Після холодної зими нашій шкірі особливо потрібна допомога, захист і відновлення. Які процедури варто зробити в перший місяць весни, щоб пробудити свою красу?

Весна – час оновлення не тільки для природи, але й для нашої краси. Подивіться, що косметологи радять робити кожну весну, щоб наша краса сяяла і приводила в захват.

Зволожуйте шкіру

Всю зиму наша шкіра страждала від сухого повітря, від перепадів температури і від нестачі вологи – не дивно, що вона виглядає тьмяною і втомленою. Перший місяць весни – дуже вдалий час для інтенсивних зволожуючих процедур. Їх можна проводити вдома або в салоні – головне, щоб шкіра отримала достатньо вологи і відновила пружність і свіжий колір.

Очищайте шкіру

Взимку, коли шкіра суха і більш вразлива, косметологи радять користуватися скрабуючимии засобами не частіше, ніж раз на тиждень. Але навесні, коли ми отримуємо більше вологи і сонця, можна збільшити чистоту пілінгів – щоб не тільки знімати відмерлі клітини, але й поліпшити проникнення різних косметичних засобів і допомогти шкірі прокинутися.

Замініть крем на лосьйон

Весна – найкращий час, щоб перейти зі зволожуючих кремів на лосьйони. Важкі засоби на масляній основі ідеальні для зимового догляду, коли наша шкіра особливо потребує зволоження. Але навесні краще вибирати більш легкі засоби, які не забивають пори і не обтяжують шкіру.

Захищайте шкіру від сонця

Починайте свій ранок з сонцезахисного крему: навесні ми проводимо на вулиці більше часу, а ультрафіолет проникає навіть крізь хмари. Наша шкіра потребує постійного захисту, тому наносьте засіб вранці і не забувайте оновлювати його кожні дві-три години. І не забувайте про сонцезахисні окуляри – вони не тільки захищають від розвитку «гусячих лапок», а й від раку шкіри.

Подбайте про губи

Перші тижні весни – час, коли жінки особливо часто стикаються з сухістю і тріщинами на шкірі губ. І це не дивно: холодне повітря, вітер, більш яскраве сонце і брак вологи – всі ці фактори негативно позначаються на шкірі губ. Користуйтеся бальзамами і скрабами, а також не забувайте про захист від ультрафіолету: шкіра губ – одне з найбільш вразливих місць на тілі для раку шкіри.

Поділись


Новини партнерів