5 кращих ідей білого манікюру на кожен день

Білий лак на нігтях виглядає дуже ефектно! Ми зібрали приклади актуальних ідей, щоб ти змогла вибрати ту, який підходить до твого стилю.

Гра в п’ятнашки

Це далматинець на нігтях або корова – вирішувати тобі. Головне, що такий манікюр помітно здалеку. «Тваринний» дизайн відмінно виглядає на довгих нігтях овальної форми. А малювати його не так складно, як може здатися. Озбройся пензликом, чорним покриттям і твори. Або наклей поверх білого лаку наклейки. А в кінці закріпи результат прозорим топовим покриттям.

Більше спорту!

Порадуй свого футбольного фаната: намалюй на нігтях футбольний м’яч. Зробити це можна за допомогою тонкого пензлика і чорного лаку. У салонах найчастіше дизайн нігтів роблять з гелем-лаком – він менш схильний до змін під час процедури. Але простий дизайн доступний навіть в домашніх умовах. Тільки заздалегідь потренуйся на папері.

Думки в хмарах

У небі тануть хмари, а на нігтях ні! Дуже ніжний варіант, який варто робити на «голих» нігтях. Але не забудь в кінці покрити все прозорим лаком, щоб дизайн виглядав закінченим, не побоїмося цього слова, твором манікюрного мистецтва! І не забудь зробити фото на пам’ять.

Знаєш міру

Віддаєш перевагу мінімалізму? Тоді просто нафарбуй нігті білим лаком. Думаєш все? Ні, все-таки дещо потрібно додати. Нігті на безіменних пальцях пофарбуй прозорим лаком з великими срібними кульками. До речі, май на увазі, що біле покриття схильне до пожовтіння, тому, якщо плануєш ходити з ним довго, вибирай гелеве покриття.

Всі перли світу

Перлинні переливи на нігтях – від такого дизайну складно відірвати погляд. І краще одразу роби гель-лак, щоб довше насолоджуватися незвичайним ефектом. До речі, такий відтінок не потребує додаткових малюнків, щоб не переборщити!

Поділись


Новини партнерів