Манікюр-2020: головні відтінки і тренди року

Класичний червоний манікюр це завжди добре. Але іноді хочеться чогось нового і модного – щоб відчувати себе на хвилі. Представляємо кращі нові ідеї для манікюру від дизайнерів.

Протягом минулих років тренди манікюру змінюються з космічною швидкістю! Омбре, котяче око, лунки, геометричні візерунки, пірсинг нігтів, мармурове покриття, втирка, «ікра», металік, наклейки – чого тільки не було! Але все це набридло, тому майстри манікюру придумують все нові ідеї. Одна з генераторів цих трендів – Лексі Мартон, героїня програми «Королева манікюру», який виходить на каналі TLC кожен день. Господиня салону показує, що нігті – це чудовий майданчик для творчих експериментів. Дотримуйтесь її порад і пробуйте все найновіше – надихаючись манікюром з подіумів!

Отже, ось які тренди чекають нас в 2020-му році:

Кольоровий френч

Ще рік тому здавалося, що французький манікюр потрапив в списки антитрендів. Але не тут-то було: навесні-влітку 2020-го в моді буде кольоровий френч. Якщо хочете виглядати модно в новому році, покривайте край нігтя будь-якими яскравими кольорами – не прогадаєте.

Мікрофренч

Тим, хто категорично не хоче відмовлятися від класичного білого французького манікюру, дизайнери пропонують мінімалістичний френч або мікрофренч. Від звичайного він відрізняється тим, що потрібно лише прокреслити по контуру краю дуже тонку білу смужку не ширше 1 мм.

Покриття, якого немає

Мода на природність не здає позицій. Щоб зробити «ненафарбовані нігті», потрібно обробити кутикулу і вкрити пластину ледь помітним прозорим або дуже світлим лаком. Ще одна ідея: смужка або цятка, зроблена кольоровим лаком на абсолютно голому нігті без покриття.

Анімалістичний принт

Тваринні принти в моді не тільки на сукнях, а й в манікюрі: забарвлення під леопарда, тигра, зебри або корови на піку популярності. Останній, до речі, дуже люблять зірки інстаграму Кендалл Дженнер і Аріанна Гранде.

Пастельний жовтий

Головна новина весняного сезону: ніжний пастельно-жовтий відтінок, манікюр такого кольору буде наймоднішим!

Матове покриття

Матовість змушує будь-який колір виглядати більш стримано і шляхетно. Найактуальніше виглядає однотонне покриття насичених темних або нюдових відтінків з матовим топом.

Градієнт

Кілька років тому б’юті-індустрію захопила мода на омбре – градієнт був присутній скрізь: на нігтях, волоссі і навіть в макіяжі губ. Тепер в манікюрі очікується новий виток цього тренду: це «гардієнт на руці». Тобто кожен ніготь фарбується в один колір, а наступний – в темніший відтінок того ж кольору. В результаті виходить колірний перехід від мізинця до великого пальця або навпаки.

Написи зі змістом

Нове десятиліття – час гасел і політичної повістки. Мода – один із способів заявити про проблеми рівноправності і екології або висловити своє ставлення до політики. Тепер розповісти про важливе можна і через манікюр: на нігтях цілком помістяться лаконічні слогани або слова, які скажуть оточуючим, що вас хвилюють далеко не тільки питання зовнішнього вигляду. Наприклад, ось такий: Girls rule! (Дівчата рулять!)

Поділись


Новини партнерів