Кохання на кінчиках пальців: ідеї манікюру на День святого Валентина

Наближається свято всіх закоханих – День святого Валентина. У цей день коханій людині прийнято дарувати валентинки. Століття паперових листівок давно пройшло, і тепер жінки прагнуть зізнаватися в коханні більш нестандартними способами. Наприклад, валентинкою можуть виступити нігті.

Перш за все, варто визначитися, які кольори краще всього використовувати в манікюрі на це свято. Звичайно ж, найромантичніші! Пастельні рожевий, жовтий або м’ятний відтінки додадуть вашому образу зефірності і легкості. Або, навпаки, можна вибрати яскраві червоні або бордові кольори – щоб підкреслити пристрасність почуттів. А підкреслити чистоту і непорочність помислів можна, використовуючи класичний білий колір нареченої. Хто зна, можливо, в цей День святого Валентина ви отримаєте в подарунок заповітну каблучку?

Фешн-гуру кажуть, що в день всіх закоханих зовсім не важливо, що буде у вас на нігтях. Найголовніше, щоб весь ваш образ був ідеальний, і ви були переповнені красою і доглянутістю спеціально для свого коханого. Однак все ж є кілька порад, які вони дають жінкам, які мріють зробити свій нейл-дизайн в цей день особливим.

Поцілунки

Малюнки пухких губ на нігтях – це зухвало і чуттєво. Але при цьому модні блогери радять дотримуватися мінімалізму і не ліпити малюнки на всі пальці відразу. Нехай яскравий акцент буде на одному або двох нігтях, а решта просто підтримають дизайн нейтральним тоном.

Наприклад, можна попросити свого нейл-майстра покрити нігті білим або нюдовим гель-лаком і намалювати губи в поцілунку на безіменному нігті. Або, навпаки, вибрати для фону темно-бордовий колір, а замість малюнка приклеїти на ніготь слайдер або наклейку.

Сердечка

Якщо ви думаєте, що нігті в сердечка можуть носити тільки школярки або студентки, то ви помиляєтеся. Зрілі жінки теж можуть дозволити собі таку маленьку витівку, але головне, знову ж таки, знати міру. Наприклад, в тренді цього сезону – маленькі каміфубукі (шматочки гліттеру різних форм) у вигляді сердечок. Їх можна приклеїти посеред лунками нігтів, просто біля кутикули.

Ще відмінним варіантом стане стриманий манікюр, доповнений малюнком у вигляді кардіограми з сердечком. Нехай ваш кавалер бачить, наскільки швидко б’ється ваше серце біля нього.

Зізнання

Найголовніше під час Дня святого Валентина – НЕ атрибути і не побачення в шикарних ресторанах. Найголовніше – це почуття, в яких ви з вашим кавалером зізнаєтеся один одному. Нехай він знає, що ви готові кричати про своє кохання усьому світу – просто виберіть в якості дизайну текст з ніжними словами. Це може бути як просте love на одному пальці, так і ціла невелика цитата з якогось класичного вірша про кохання.

Попросіть свого майстра з манікюру заздалегідь продумати, як він буде комбінувати текст на нігті. В цьому випадку краще використовувати слайдер-наклейку, тому що від руки написати дрібні букви на крихітному нігті буде вкрай важко. Зате ефект перевершить всі очікування.

Поділись


Новини партнерів