Ідеї ​​для манікюру на 14 лютого, які ти зможеш втілити сама

У День всіх закоханих хочеться виглядати на 100%, тому потрібно приділити увагу кожній деталі. Наприклад, красивий манікюр зробить руки доглянутими, а це важлива частина романтичного образу. День святого Валентина вже зовсім скоро, час визначитися з дизайном. Ми підібрали класні ідеї, які дуже просто повторити навіть вдома.

Серце

Це символ Дня всіх закоханих, тому сміливо можеш прикрашати ним свої нігті. Але радимо зробити лаконічний манікюр, інакше можеш перевантажити образ в цілому. Скористайся спеціальними наклейками або намалюй серце за допомогою лаку і гострого аплікатора (цілком підійде зубочистка).

Напис

Якщо не хочеш малювати серце, то напис зі словом Love цілком може його замінити. Використовуй маркер, але заздалегідь потренуйся на листку паперу, щоб шрифт вийшов красивим. Результат зафіксуй прозорим топом.

Блискітки

Новий рік вже пройшов, але трохи блиску нікому не завадить. Глітером можна зробити втирку на всю нігтьову пластину або виділити ним окремі елементи. Щоб вони вийшли рівними, використовуй стікери.

Френч-дизайн

Як тобі серце в стилі французького манікюру? Виглядає незвично і дуже ефектно!

Класика

Ну, а якщо ти віддаєш перевагу класичному однотонному манікюру ( або у тебе немає часу на малювання), обирай червоний або рожевий відтінок лаку – точно не помилишся!

Поділись


Новини партнерів