Трендові відтінки фарбування волосся 2020 року

2020 рік вже вступив в свої права і, можливо, ви вже задумалися над новим образом на цей рік. Металевий Щур рекомендує прислухатися до наших порад щодо вибору трендових відтінків волосся в цьому році. Давайте почнемо.

Каштановий

Якщо вам набрид ваш світлий відтінок, не варто бігти в салон і кардинально змінювати колір на, припустимо, синяво-чорний. У цьому сезоні неймовірну популярність набирає каштановий відтінок зі світлими вкрапленнями. До речі, одним з головних фанатів подібного фарбування можна назвати поп-діву Бейонсе.

Завдяки світлим пасмам, колір волосся не буде здаватися нудним і плоским. Якщо хочеться отримати темніший колір, почніть з цього варіанту, в разі чого вам буде не так складно повернутися в блонд або русявий.

Медовий

Цей відтінок ідеально підходить дівчатам зі світлою шкірою. Медовий відтінок являє собою суміш світло-русявого і мідного. Відтінок ідеально підійде дівчатам, які не сприймають яскраві неприродні кольори, і які не збираються переходити в інший колір, вважаючи за краще лише освіжити натуральний колір волосся. Найкраще медовий виглядає на довгому волоссі, але це зовсім не означає, що ви не можете зробити, наприклад, «Пікс».

Сірий

Досить оригінальний відтінок для блондинок. Однак не намагайтеся повторити його в домашніх умовах: відтінок дуже примхливий і вимагає певних навичок у фарбуванні, якщо ви хочете домогтися дійсно гарного відтінку. Крім того, «сивий» відтінок вимагає повністю знебарвити волосся, якщо ж у вас є такі проблеми, як сухість і ламкість, найкраще почекати з фарбуванням і зайнятися відновленням волосся, після чого вже можна сміливо просити майстра зробити фарбування, яке, до речі, дещо нагадує забарвлення шубки символу цього року.

Насичена мідь

Варіант для натуральних рудоволосих дівчат. Взагалі, якщо вам пощастило бути володаркою рудого волосся, не варто кардинально змінювати колір і фарбуватися, наприклад, в блонд, адже вам доступні всі відтінки рудого і мідного, що допоможе змінюватися мало не кожен сезон. Якщо ми говоримо про прийдешній сезон, особливу перевагу майстри по фарбуванню будуть віддавати саме насиченій міді, так як цей відтінок дозволить вам не втрачати свій натуральний колір, і при цьому виділитися з натовпу. Експериментуйте!

Поділись


Новини партнерів