Манікюр 2020: найстильніші новинки нейл-арту

Які новинки манікюру порадують в 2020 році? Про це ви дізнаєтесь далі.

Мабуть, одним з найбільш популярних видів оформлення нігтів в 2020 році буде дизайн в стилі “eye see you”. Такий манікюр передбачає малюнки у вигляді портрета дівчини або очей на одному або декількох нігтиках. Загалом, колірна гамма може бути будь-якою.

Але краще вибирати нейтральні відтінки, які лише підкреслять сучасний, стильний дизайн. Безпосередньо малюнок досвідчені майстри найчастіше малюють вручну за допомогою набору кистей і фарб.

Звичайно ж, це вимагає певних навичок і в домашніх умовах це практично неможливо повторити. Також досить часто в роботі використовуються спеціальні наклейки з уже готовим малюнком.

У такому випадку необхідно підготувати кольорове покриття на нігтях і акуратно перенести дизайн. Результат вийде нітрохи не гіршим, ніж в мальованому варіанті.

В якості додаткового декору можна використовувати кольорові стрази, розсип блискіток і відбитки фольги.

Справжнім хітом 2020 року по праву можна назвати “Bubble” манікюр. Просто неймовірно красивий ефект досягається за допомогою простої мильної піни. Спочатку майстер підготовляє нігтики і робить оформлення у вигляді градієнта.

Після чого на частину нігтьової пластини або ж на всю поверхню наноситься проста мильна піна. На цьому етапі її необхідно підсушити в лампі і закріпити.

Завдяки тому, що всі бульбашки мають різну форму і розмір, виходить створити унікальний малюнок, який більше не повториться. Такий манікюр виглядає неймовірно красиво, незвично. І, звичайно ж, декор в даному випадку не використовується.

Вже давно минули часи, коли оформлення нігтів було одноманітним. На сьогоднішній день дизайнери пропонують просто неймовірний вибір для кожної дівчини. Серед популярних у 2020 році новинок варто відзначити манікюр з написами.

Вони можуть бути смішні, веселі, мотивуючі або просто милі. Нерідко можна побачити зізнання в любові, а також тематичні написи на нігтях. Це своєрідний спосіб самовираження, який дозволяє експериментувати.

Мабуть, головна перевага такого дизайну – можливість поєднувати його з різними відтінками покриття і іншими малюнками.

Завдяки цьому навіть в домашніх умовах можна створити незліченну кількість видів оформлення нігтів.

До того ж, манікюр з написами нерідко доповнюють цікавим декором. Наприклад, блискітками, стразами, намистинами, паєтками та багатьма іншими деталями. Все це робить манікюр по-справжньому особливим і навіть святковим.

Саме тому його нерідко вибирають для найголовніших заходів на рік.

Приглядаючи для себе новинки нейл-арту, зверніть увагу на анімалістичні малюнки. Серед них леопардовий, тигровий дизайн, а також принт «зебра» і багато інших.

Вони завжди перетворюють манікюр і роблять його більш сміливим, зухвалим. Також нейл-майстри рекомендують поєднувати малюнок з різнокольоровим покриттям або ж матовою фактурою лаку.

Завдяки цьому нігтики виглядають благородно, стильно. В основному саме такого ефекту бажають сучасні модниці. До речі додаткові деталі в даному випадку використовуються не часто. Виняток становлять блискітки і фольговані відбитки. Вони лише прикрашають і доповнюють і без того шикарний манікюр.

Оформлення нігтів в стилі мінімалізм складно назвати новинкою. Але при цьому в 2020 році додаються нові, цікаві деталі, які перетворюють вже звичний вид дизайну.

Наприклад, все частіше можна побачити малюнок в геометричному напрямку, а також в поєднанні з флористичним або тваринним принтом. Найчастіше такі малюнки дуже маленьких розмірів, що виглядає ще більш стильно. Тому не забувайте експериментувати, навіть якщо дизайн здається зовсім звичайним.

Що стосується додаткового декору, то в даному стилі він не дуже доречний. Але в той же час, пробувати щось нове не забороняється. Тому вибирайте цікавий, незвичайний декор, який стане справжньою окрасою стильного манікюру.

Не можна не відзначити тематичне оформлення нігтів. Найчастіше його роблять напередодні різних свят, щоб задати правильний настрій і наблизити відчуття урочистості.

Тому всі види декору тут будуть доречними, головне використовувати невелику кількість.

Як бачите, в 2020 році актуальними будуть досить велика кількість видів дизайну. Кожен з них по-своєму привабливий.

Тому манікюр точно буде красивим незалежно від основного кольору покриття. У будь-якому випадку експериментуйте з новинками, створюючи нові, цікаві види дизайну.

Джерело

Поділись


Новини партнерів