Прості поради тим, хто хоче виглядати молодше – незважаючи на зиму

Об’ємний темний одяг, втомлена і суха шкіра, тьмяне волосся – зима «накидає» нам років по п’ять, змушуючи виглядати старше. Але чи обов’язково з цим миритися? Зрозуміло, ні! Ми зібрали кілька простих Лайфхаків, які допоможуть вам і взимку виглядати молодими, свіжими і дуже привабливими.

Поради косметологів

Одне з досліджень, яке проводилося на замовлення компанії, що виробляє засоби від темних кіл під очима, підтвердило: темні кола та синці під очима у жінок з’являються взимку майже вдвічі частіше. При цьому в середньому такі «окуляри» додають нам приблизно 5 років.

Передбачається, що утворення темних кіл саме в зимовий період викликають наступні чинники:

  • Дефіцит вітаміну D;
  • Низький рівень серотоніну;
  • Бліда, позбавлена ​​засмаги шкіра.

Також нас старять суха шкіра, на якій легше з’являються тонкі зморшки, і сухе волосся. Якщо ви хочете впоратися з цими проблемами, спробуйте наступні поради:

  • Їжте продукти з високим вмістом вітаміну D. Вони допоможуть поповнити запаси сонячного світла;
  • Обов’язково їжте більше продуктів, в яких багато калію і вітаміну К – вони допоможуть підтримати баланс вологості шкіри і її пружність;
  • Намагайтеся їсти менше солі, щоб зменшити утворення набряків;
  • Регулярно (не рідше, ніж раз на тиждень) робіть масаж голови, щоб зміцнити волосся і підтримати здоров’я шкіри голови;
  • Якщо у вас бліда шкіра, користуйтеся відтінковим бальзамом або шампунем, який додасть більш теплого відтінку волоссю;
  • Їжте більше продуктів, що містять мононенасичені жири і особливо – жирні кислоти Омега-3. Це допоможе підтримати здоровий баланс вологи і утримає вас від тяги до шкідливої ​​їжі.

Поради стилістів

Шкіра, волосся і сяючі очі, звичайно, допомагають створити враження юності і свіжості, але важливо правильно створити образ за допомогою одягу і аксесуарів. Прислухайтеся до цих порад – вони точно допоможуть.

Підбирайте яскраві аксесуари

Шарфи, шапки, рукавички, берети яскравих відтінків – все це зробить ваш образ менш офіційним і зробить вас молодшими на кілька років;

Не забудьте про взуття

Якщо ви віддаєте перевагу спортивному стилю в одязі, зверніть увагу на зимові моделі кросівок. По-перше, плоска підошва куди більше підходить для зимової погоди, аніж каблук, а, по-друге, це і правда освіжає образ;

Вибирайте правильні прикраси

Ніщо так не додає віку, як суворі прикраси, які навівають асоціації з дамами елегантного віку. Вибирайте кумедні прикраси, яскраві і кольорові – по-перше, це красиво, а, по-друге, робить образ менш суворим.

Тільки не чорний!

Іноді здається, що при народженні ми підписуємо контракт, в якому зобов’язуємося носити виключно сірий і чорний одяг взимку і восени. Поруште правила – вибирайте одяг яскравих кольорів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів