Рік щура: в який колір пофарбувати волосся, щоб привернути удачу

Міняємо зачіску, а разом з нею і життя в кращу сторону. Жіночий Світ пропонує трендові види фарбування для різних типів зовнішності.

Вагаєтеся з вибором, а похід до перукаря призначений на завтра? Ми підготували кілька варіантів незвичайного фарбування, які підійдуть жінкам різного віку і типу зовнішності. Не бійтеся змінюватися!

Сріблясте омбре

Збіг чи ні, але саме срібний стане головним трендом в фарбуванні в 2020 році. Рік білого металевого щура принесе удачу тим, хто наважиться змінити імідж на улюблений відтінок символу року. Таке фарбування підійде дівчатам з русявим волоссям – на них вийде плавний перехід від натурального кольору коренів до пофарбованих кінчиків.

Кольорові кінчики

Тренд, популярний серед підлітків в 2010, зараз перейшов до дорослих. Багато знаменитостей пофарбували кінці волосся в контрастний колір і анітрохи не шкодують про це. Наприклад, Демі Ловато, вибрала рожевий колір, який чудово підходить під її макіяж. Якщо ви боїтеся кардинально міняти імідж, купіть крейду або спрей для тимчасового фарбування.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

💗

Допис, поширений Demi Lovato (@ddlovato)

Натуральний блонд

Багато стилістів ратують за повернення моди на пшеничні відтінки, які виглядають натурально на волоссі. Навіть Дженніфер Лопес в цьому році не стала вибілювати кінчики – на безлічі знімків помітно, що у неї зроблений перехід від каштанових коренів до пшеничних кінчиків. Такий колір підійде дівчатам з теплим типом зовнішності – шкірою з персиковим підтоном і зеленими або карими очима.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Getting ready for another day… happy Monday everyone!!! 😘

Допис, поширений Jennifer Lopez (@jlo)

Вогняний рудий

У моду повернувся мідний відтінок – його колористи занесли в хот-лист 2020 року. Особливо добре він буде виглядати на жінках старшого віку, що віддають перевагу коротким стрижкам. Будь-які фактурні зачіски, будь то голлівудська хвиля або грецька коса, на рудому волоссі виглядають вдало. Наважитися стати шатенкою чи ні – питання вашого почуття смаку, але стилісти однозначно рекомендують експериментувати з цим відтінком.

 

Поділись


Новини партнерів