Від набряків і темних кіл: 3 експрес-маски з огірком

Саморобні засоби на основі звичайного огірка, допоможуть впоратися з найпоширенішими зимовими проблемами: сухою і втомленою шкірою, потрісканими губами, роздратуванням, набряками і темними колами під очима. Недорого, ефективно і дуже просто! Обов’язково візьміть на замітку!

3 домашні косметичні засоби на основі огірка

1. Легкий огірковий тонік

Огірок – відмінний засіб, який допоможе боротися з тьмяним кольором обличчя і доглядати за жирною шкірою. Візьміть кілька огірковим скибочок і просто протріть ними обличчя, як ватяними дисками. Зачекайте 30 хвилин, потім повторіть процедуру, не змиваючи огірковий сік. Шкіра буде виглядати свіжою і сяючою.

До речі, шматочки огірка допоможуть зняти роздратування після депіляції.

2. Зволожуюча огіркова маска

Якщо шкіра суха, вам допоможе зволожуюча маска для обличчя з огірками і натуральним йогуртом. Змішайте один огірок в блендері з ⅓ склянки йогурту, нанесіть суміш на обличчя і залиште на 20 хвилин. Якщо в блендері ще щось залишилося, можна з’їсти – це ще й дуже смачно!

3. Огіркові патчі

Огірки допомагають боротися з набряками і темними колами під очима. Просто відріжте дві тонких скибочки огірка і накрийте ними повіки, залишивши на 15 хвилин. Якщо робити це регулярно, ефект буде більш помітним.

До речі, використовувати огіркові маски для очей можна і в лазні. Вони приємно охолоджують шкіру повік після парної.

Джерело

Поділись


Новини партнерів