Манікюр-2020: модні ідеї для новорічної вечірки

Навіть якщо ви ще не прикрасили ялинку, до новорічного корпоративу треба бути все одно готовою! Давайте подивимося, що модно напередодні року Білого Сталевого Щура, і дізнаємося, як догодити скромній мишці, але при цьому бути зіркою на святі.

Цього разу перед нами стоїть непросте завдання. З одного боку, корпоратив – саме час сяяти, виблискувати і показувати себе не тільки як здібного співробітника, але і як багатогранну, немов діамант, особистість. З іншого, символ наступаючого 2020 року мишка – істота скромна, а значить, обсипатися стразами і блискітками не найкраща ідея. На допомогу приходять мінімалістичні тренди манікюру, завдяки яким можна дати волю фантазії і використовувати святковий декор, але залишитися стриманою.

Якщо блискітки, то на світлому або нюдовому покритті. Якщо елементи нейл-дизайну, то металізовані (адже на носі рік Білого Сталевого Щура) і мінімалістичні. Якщо стрази, то непомітні, ну а якщо ваша душа все-таки прагне до епатажу, вибирайте незвичайні подіумні варіанти манікюру!

Манікюр з металізованими елементами

 

 

 

 

Манікюр з блискітками

 

 

Стрази

 

Яскравий подіумний манікюр

Поділись


Новини партнерів