Новорічний манікюр 2020: ефектні варіанти для святкового настрою

Актуальні ідеї зимового манікюру, які варто взяти на замітку.

Вже сьогодні можна відкрити завісу таємниці – який манікюр прикрашатиме нігтики модниць взимку 2020 року. Деякі ідеї, підглянуті на модних показах в Мілані та Парижі, просочилися на сторінки fashion-видань. У трійці лідерів класичні зимові кольори – білий, блакитний і сріблястий. Мереживний дизайн якнайкраще імітує візерунки інею на вікні, а прозоре топове покриття з дрібним глітером – блиск снігу в морозний і сонячний день.

Два роки тому на тлі торжества лаків з суперглянцем, пісочних, з великим і дрібним глітером – лакобренди раптом розвернулися в інший бік. І тоді пролунав девіз: “Матовий – це новий чорний!” Тому матовий манікюр, виконаний в “радикально чорному кольорі” можна вважати трендом в квадраті. Великою підмогою для модниць виявилося топове покриття Top Coat Matte від марки OPI. За допомогою цього топа, стрічки для нейл-дизайну і глянцевого Orly Liquid Vinyl можна домогтися вишуканого поєднання двох текстур.

Цей класичний френч з білою посмішкою і глянцем виглядає чарівно, святково. Великий візерунок зі стразів на безіменних пальцях надає йому урочистого вигляду. Такий дизайн нігтів буде доречний на весільному торжестві, великому корпоративному заході. Елегантний французький манікюр з малюнком з перламутрових стразів підійде до будь-якого вечірнього вбрання.

Розкіш цього молочно-золотистого манікюру гідно оцінить кожна модниця. Стильний френч з блискучою смужкою посмішки сам по собі виглядає вишукано, а в поєднанні з об’ємними візерунками він відразу привертає увагу. Опуклі білосніжні пелюстки на золотому покритті виглядають незвично, ефектно, заворожуюче. Наряд до такого дизайну потрібно підбирати відповідний, білого або жовтого кольору.

Зимова казка – це дуже вдала назва для цього біло-синього манікюру. Французьке покриття доповнене стильними акцентами у вигляді красивого розпису і страз. Продумане поєднання всіх деталей створює неповторний образ, який буде радувати вас в холодну пору року. Можливо, що саме цим дизайном ви вирішите прикрасити свої нігті в Новий рік.

Розкішний вечірній манікюр, який не залишить байдужою жодну жінку. Поєднання ніжного рожевого кольору з чорною каймою біля основи нігтя, а також мереживний малюнок додадуть образу пікантності і загадковості. Сріблястий колір одного нігтя точно зверне на себе увагу оточуючих. Такий варіант нігтьового дизайну ідеально підійде для знаменної події, де ви будете в центрі уваги!

Чуттєвий малюнок, який точно сподобається всім без винятку дівчатам. Молочно-рожевий колір в поєднанні з насиченим чорним лаком створюють ідеальний вид. Класичний френч з чорною облямівкою виглядає свіжо і оригінально, а безіменний палець, прикрашений розсипом страз, приверне увагу не одного кавалера. З подібними нігтиками Ви будете отримувати масу компліментів від чоловіків, і заздрісні погляди суперниць!

Дуже яскравий варіант оформлення для Ваших нігтиків. Класичний френч з глянцевими лаками сусідить з простим малюнком, виконаним синьо-чорним лаком з міріадами дрібних блискіток. Глибина кольору і світлий штрих на темному тлі створюють ілюзію космосу і зоряного неба. Відмінно доповнюють композицію дрібні стрази, якими прикрашені два пальчика. Обираючи такий манікюр, Ви повинні бути готові до підвищеної уваги з боку оточуючих!

Чорне на білому, біле на чорному. Що може бути краще безпрограшної класики? Тільки класика в самому яскравому її прояві. Використайте чіткі лінії зворотного френча, м’який біло-чорний градієнт, і ваш манікюр на будь-який випадок життя стане справжнім фаворитом будь-якого сезону, в будь-який час, в будь-якому місці. Повірте, з таким нейл-артом не кожна зірка на червоній доріжці зрівняється з вами по стилю і досконалості смаку!

При погляді на цей дизайн в голову відразу приходить слово “святковий”. Урочистого звучання йому надають і стрази на одному єдиному нігті, і довжина самих нігтів, і матовий чорний, і глянсовий чорний, і об’ємний квітковий розпис. Цей манікюр однозначно заявляє про своє призначення і сам по собі вже створює атмосферу свята. З такими нігтями особливу увагу варто приділити наряду, який повинен бути досить стриманим, щоб ваш образ залишався цілісним і гармонійним.

Ніжний класичний френч ніколи не підводить. Вузькі довгі нігті виглядають ще більш витончено завдяки візуальному подовженню нігтьової пластини базовим покриттям. Родзинкою цього манікюру є нігті на безіменних пальцях, які повністю виконані в натуральному кольорі, але дуже тонко і акуратно прикрашені зворотним френчем зі стразів. Ідеальний варіант для святкового вечора і навіть для весільного торжества.

У цьому манікюрі є все, чим може похвалитися справжній майстер і справжня жінка. Акуратне виконання, найтонший розпис і гармонійний об’ємний дизайн видають руку професіонала. Володарка таких нігтів завжди буде виглядати жіночно, доглянуто, по-королівськи. Манікюр підійде на будь-який випадок життя.

При першому ж погляді на цей дизайн в голові з’являється образ Діда Мороза, а на душі виникає відчуття, що Новий рік вже на порозі. Комбінація червоного і білого – звичайна справа, класика, проте в поєднанні з об’ємним декором нігті виглядають вже далеко не тривіально. Витончені, напівпрозорі сніжинки завершують загальну ідею свята, не залишаючи сумнівів в тому, куди і коли ви вийдете з подібним манікюром.

Шикарний манікюр являє собою святкову феєрію золота і чорного глянцю. Воістину королівський дизайн, вишукано обрамлений в деяких місцях стразами і доповнений повітряним розписом в тон основному кольору, зробить вас найяскравішою зіркою на новорічному балу. Чудовий манікюр готовий, залишилося лише підібрати сукню, яка може бути практично будь-якою, адже з такими нігтями навіть найпростіший туалет стане від-кутюр.

Золото і діаманти, створені за допомогою золотистої фольги і прозорих, як сльоза, стразів на шикарному матовому чорному тлі, зроблять цей манікюр кращим другом благородної дами. Вас чекає подія, на якій ви збираєтеся зробити справжній фурор і зірвати чималу частку компліментів. І не забудьте про маленьку чорну сукню! Сьогодні ви – королева балу.

Слово “красивий” одночасно говорить все і не говорить абсолютно нічого про цей шикарний манікюр. Глянсове покриття, виконане класичним безпрограшним поєднанням чорного і білого, гармонійно підкреслене карколомним розписом майстерної роботи. Легкі квіти на найтоншій вуалі створюють відчуття легкості і невагомості, а реверсне використання кольору вносить чіткий баланс в загальний дизайн.

Яскравий чорний – безпрограшний варіант для святкового вечора, проте найсміливіші можуть носити подібний манікюр і як повсякденний. Все буде залежати від вашого вибору одягу, взуття та додаткових аксесуарів. Особливою родзинкою даного дизайну є поєднання матового і глянцевого відтінків, які створюють своєрідний контраст, одночасно гармонійно доповнюючи один одного.

Візерунки акриловою пудрою нагадують морозні малюнки на вікнах. З таким декором манікюр виглядає дуже оригінально, не залишаючи місця буденності і простоті. Сніжинки і поєднання двох відтінків блакитного з білим чітко витримують загальну концепцію дизайну – зимовий манікюр. Таке рішення цілком підійде для святкового або повсякденного формату, відмінно поєднуючись як з блакитною шовковою сукнею, так і з неформальними джинсами.

Зворотний френч в червоно-білій гамі – справа звичайна. Цим вже нікого не здивуєш: класичне поєднання кольорів і стандартне виконання стали вже чимось канонічним в манікюрі. Але що робити, якщо хочеться родзинки, чогось незвичайного і навіть урочистого? На допомогу приходять незмінні стрази. У стразах теж немає нічого особливого, але все залежить від того, як їх подати. Акценти розставлені на безіменних пальцях стразами різного розміру. Акуратно, строго, красиво і святково.

Встояти перед такою красою просто неможливо! Шикарно, стильно і дуже дорого – це лише перші епітети, що приходять на розум. Неймовірна краса, гідна самої королеви. Матові і глянсові відтінки, золотистий розпис і кольорові стрази зроблять ваші нігті справжнім витвором мистецтва. Здається, ніби майстер працював з шовком, а не робив манікюр на звичайних нігтях. З таким дизайном ви станете королевою будь-якого балу.

Коли бачиш акуратно виконаний манікюр, від нього складно відвести погляд. Ідеально рівне глянсове покриття кольору індиго і слонової кістки, витончені візерунки і мініатюрні кольорові стрази злилися в цій роботі в один гармонійний тандем. Жіночність і витонченість – ось девіз дизайну. З такими нігтями можна з’явитися де завгодно: на роботі, на святі або на гучній вечірці. Красиво! Що тут ще можна сказати?

Новий рік на порозі, а у вас не готовий спеціальний наряд? Не переживайте – просто зробіть такий манікюр, на якому з’явиться навіть сам Дід Мороз, не кажучи вже про сніжинки. В якості основного тону використайте червоний глянець, а декоративні малюнки виконайте білим, чорним і золотистим лаком для нігтів. Ось і готовий ваш образ для головної ночі року, що настає.

Розкішне святкове рішення пропонує чорний глянсовий манікюр з золотом. Що таке розкіш? У неї багато проявів, серед яких завжди знаходяться дорогий годинник і прикраси. Саме ці атрибути багатства і процвітання зображені в даній роботі. З такими нігтями ви однозначно станете головною зіркою будь-якого балу. А якщо стрілки намалювати ближче до 12, то перед вами виявиться справжній новорічний манікюр.

Дуже ошатний і манірний варіант манікюру. Поєднання чорного глянцю з темно-бежевим теплим матовим кольором виглядають дуже оригінально, а невелике тиснення у вигляді квітки на матовій поверхні вносить родзинку в урочистий образ. Невеликий візерунок із золотих страз додає всій композиції особливого шику. Такі нігті будуть відмінною прикрасою на вечірньому рауті, або будь-якому торжестві. Додайте вечірню сукню та аксесуари в тон – і ви будете найкрасивішою і чарівною!

Яскравий і оригінальний дизайн нігтів, виконаний гель-лаком. Завдяки копіткій роботі майстра, на тлі кількох молочно-білих нігтів дуже свіжо і оригінально виглядає малюнок бутона троянди. Ефект об’ємного зображення додає виразності таким нігтям. А кілька пальчиків, прикрашених розсипом дрібних блискіток, вносять нотку свіжості в і без того яскравий і стильний образ. Хороший варіант оформлення для весілля чи іншого урочистого випадку.

Дуже красивий і незвичайний варіант зимового френча, з прикрасами у вигляді рельєфних сніжинок. Особливий шик такому манікюру додає нігтик білого кольору, який прикрашений об’ємною в’яззю, що нагадує велику в’язку зимового светру. Такий малюнок на нігтях відмінно підійде для затишних посиденьок з друзями довгими зимовими вечорами, за чашкою гарячого какао або ароматного чаю. Світлий зимовий одяг стане відмінним доповненням до подібного оформлення нігтів.

Симпатичний і оригінальний зимовий манікюр. В основі – класичне поєднання чорного і білого кольорів. Чорний фон на декількох нігтиках має матову поверхню, що надає особливої ​​витонченості та шарму. Тонкий малюнок білих і сріблястих сніжинок на нігтиках під силу тільки руці майстра. Кожна сніжинка прикрашена блискучим каменем, який звертає на себе увагу всіх оточуючих. З подібними нігтями ви будете воістину королевою вечора!

Дуже строкатий і цікавий варіант оформлення ваших нігтів, який напевно не залишить нікого байдужим. Молочно-бежевий відтінок основного кольору дуже красиво виглядає в поєднанні зі строгими чорними лініями простого малюнка, створеного за допомогою завитків. Такий манікюр буде дуже доречним як на святі або вечірці, так і для щоденного носіння. Правильно підібрані однотонні аксесуари доповнять образ справжньої леді.

Джерело

Поділись


Новини партнерів