Манікюр 2020: головні тренди зимового сезону

Модний манікюр взимку 2020 також в свою чергу принесе нові ідеї для любительок урізноманітнити свої нігтики.

Модний зимовий манікюр 2020 для всіх дівчат, навіть для найбільш капризних, пропонує різні цікаві ідеї.

Чорний колір в зимовому манікюрі завжди був, є і буде. Це вже як якась класика. А для модного зимового манікюру 2020 пропонують додати в нього золотий колір. Золото буде робити чорний манікюр благородним і дорогим.

В якості золота можна використовувати різні матеріали. Це може бути втирка, фольга, наклейки, блискітки, смужки. Загалом все золото, яке може бути в арсеналі у майстра.

Комбінація чорного і золотого це чарівне злиття кольорів. Такий вид манікюру підійде як для повсякденного життя, так і для святкових днів. До того ж з таким манікюром не треба думати про поєднання його з одягом. Тут підійде все.

Досить цікавий варіант манікюру – контрастний манікюр. І це не тільки стандартне поєднання чорного і білого. Тут може бути безліч інших варіантів. Наприклад, це червоний і чорний, синій і жовтий, бордовий і блідо-рожевий.

Також для контрастного манікюру прекрасно підійдуть блискітки, які можна нанести щільним шаром на один ніготь.

Основне правило в такому манікюрі це те, що ви берете темний насичений і якийсь світлий блідий колір. І таким чином ви можете поєднувати свої улюблені кольори в одному манікюрі.

Якщо ви хочете зробити ще й дизайн на такому манікюрі, тоді вибирайте мінімалізм. З таким манікюром нігті не будуть виглядати переобтяженими.

Манікюр з перехідними кольорами це дуже легкий і красивий варіант.

Для такого манікюру краще використовувати від двох відтінків схожого кольору лаку. Не плутайте такий манікюр з градієнтом.

У перехідному манікюрі ніготь покривається повністю одним кольором. Деякі роблять перехід на всіх нігтях, від темного до світлого. А можна зробити лише на декількох, наприклад, світліші середній і безіменний, інші однаково темнішими.

Перехідний манікюр виглядає дуже акуратним, особливо якщо його робити в пастельних відтінках.

Зірки стануть в моді в зимовому манікюрі 2020. Так, саме манікюр з зірками отримає велику популярність в цьому сезоні.

Виконання зірок може бути представлене в будь-яких варіантах. Це можуть бути зірки, намальовані блискітками або фарбами, також наклейки або блискітки в формі зірок. Найбільш часте використання зірок у срібних або золотих кольорах.

Манікюр з зірками виглядає дуже ніжно і мило. Навіть якщо ці зірочки будуть на чорній основі лаку.

А щоб не було перебору, виконуйте зірки не на всіх, а тільки на двох або трьох нігтях.

Матове покриття завжди привертає увагу дівчат. А взимку 2020 матовий манікюр стане одним з найбільш трендових.

Мотивом можна зробити як однотонний манікюр, так і манікюр з малюнком. А особливо цікавим варіантом буде манікюр котяче око, покритий матовим покриттям.

До того ж догляд за матовим покриттям простіший в плані його очищення. Кінчики нігтів довше залишатимуться чистими. Але на випадок забруднення завжди є вологі серветки. А при сильному забрудненні скористайтеся міцелярної водою.

Нюдовий манікюр став улюбленою класикою ось уже кілька років. Всі дівчата оцінили переваги цього манікюру. З ним нігтьові завжди виглядають акуратними і доглянутими.

У зимовому сезоні 2020 в моді буде нюдовий манікюр з рожевим і тілесним відтінками лаку. А найкращою довжиною для такого манікюру будуть короткі або середні нігті. Саме при такій довжині досягається ефект доглянутості.

При виборі такого манікюру можна не хвилюватися про те, що нігті швидко відростають. Завдяки тому, що тон лаку не сильно відрізняється за кольором від кольору нігтьової пластини, ви можете спокійно носити його два-три тижні.

Джерело

Поділись


Новини партнерів