Манікюр 2019-2020: новинки і ідеї новорічного дизайну нігтів

Який дизайн манікюру вибрати, щоб нігтики виглядали святково і радували око?

Святковий манікюр для зустрічі 2020 року можна виконати в різних стильових рішеннях і поєднувати кілька видів манікюру одночасно.

Зимові картини і пейзажі, зображення стилістичної новорічної атрибутики та повна свобода у виборі блискучого і сяючого декору.

Любительок класичних варіантів оформлення нігтів дизайнери порадували мегастильними ідеями новорічного френчу 2020.

Модний манікюр френч можна виконати з білим, червоним і чорним кінчиком, обов’язково доповнивши його тематичним малюнком, і прикрасити на свій розсуд камінчиками або кристалами.

Дуже красивий манікюр можна створити з ефектною кришталевою крихтою на нігтиках. Можна прикрасити по одному пальчику, що стане оригінальною прикрасою ваших ручок в новорічну ніч. А можна використовувати кристали для доповнення малюнків, або ж нанести візерунки самою крихтою.

Для новорічної сукні кращим доповненням стане чудовий манікюр з інкрустацією стразами. Різноманітність розмірів, форм і забарвлення цього декору дозволяє створити просто незвичайний унікальний манікюр в тон вашому наряду, наприклад, або в загальній тематиці свята.

Ви тільки уявіть собі, як багатогранно будуть виблискувати ваші нігтики в такій кількості блискучої атрибутики!

Пудра з різними ефектами і матовий топ допоможуть створити привабливий матовий манікюр, з чарівним оксамитовим покриттям.

Такий варіант покриття в поєднанні з різним дизайном, наприклад, з малюнками, принтами, візерунками зі стразів, або блискучими смужками гліттеру, представлений стилістами як один з трендових манікюрів для зустрічі 2020 року.

Витончені панянки можуть звернути увагу на вишуканий манікюр-градієнт. Виконувати його можна в будь-якому кольорі і на будь-якій довжині і формі нігтьової пластини. Можна виконати плавні переходи колірними відтінками, а можна нанести градієнт блискітками.

Шикарні блискучі переливи на нігтиках будуть дуже чарівно і ніжно виглядати, що додасть чарівного шарму вашому манікюру. Дуже красиво на одній руці нанести блискітки різними способами.

На одних пальчиках розташуйте переходи від основи нігтьової пластини, а на інших, навпаки, від кінчика.

Виникло бажання здивувати всіх неперевершеним і ефектним дизайном манікюру? Зробіть вибір на користь комбінованої техніки і з’єднайте воєдино оригінальні малюнки і принти: засніжені пейзажі, ялинки, казкові будиночки на ваших нігтиках.

Шикарно доповнить таку вишукану картину застосування гліттеру і страз, що дозволить чарівним чином оживити зображену картинку, і доповнити свято присутністю казки.

Зустріч Нового року асоціюється з боєм курантів на годиннику, і оригінальне промальовування цієї тематики на одному з пальчиків, стало мегамодною ідеєю для манікюру.

Мініатюрний годинник зі стрілками наведеними на дванадцять годин, прикрашений стразами, блискітками і акриловою пудрою, вигляає дуже інтригуюче в ідеях манікюру. Дуже красиво виглядає такий дизайн на прозорому або світлому покритті нігтьової пластини, в композиції з оригінальними ялиновими гілочками.

Ялинкові кулі дуже оригінально і яскраво прикрасять будь-яку колірну основу і техніку в манікюрі. Великі і маленькі, прозорі і кольорові, з каменями або смужками гліттеру – вони не тільки служать прикрасою, але і внесуть свій вклад в настрій і загальну атмосферу свята.

Ви коли-небудь розглядали сніжинки? Погодьтеся, це незвичайне і чарівне видовище. А що, якщо відтворити це унікальне природне явище в новорічному манікюрі?

Нігтьові дизайнери так і зробили, і вже запропонували нам просто чудові зображення сніжинок на нігтиках. Вони дуже красиво виглядають на пастельних і стриманих світлих відтінках, на втирці або на прозорому покритті.

Сніжинки актуально наносити білим або сріблястим лаком, доповнювати їх стразами, гліттером або блискітками. При виборі темних або насичених відтінків лаку, прикрашайте сніжинками тільки акцентні нігтики.

Нові ідеї новорічного манікюру для коротких нігтів як завжди великі й досить різноманітні. У трендових новинках глянсовий і матовий манікюр з золотом і сріблом гліттеру, фольги і блискіток.

Мініатюрні малюнки з сезонними зимовими мотивами і традиційною новорічною атрибутикою. Вишукані вензелі, що нагадують морозні візерунки на склі, напівпрозора вуаль, схожа на іній, і оригінальний градієнт, виконаний блискучим розсипом гліттеру або блискіток.

Манікюр для новорічних свят на довгі нігті давно успішно поєднує в собі кілька технік і видів манікюру. Неймовірне сяйво втирки сміливо можна застосувати на одній руці з матовими поверхнями і прикрасити декором. Класичний френч можна урізноманітнити металевим блиском, красиво доповнити сріблясто-білими візерунками і вензелями, а також градієнтними переливами каміфубукі і гліттеру.

Не забувайте також той факт, що довгі нігтики – це прекрасна творча платформа для декорування різним декором, і прекрасний старт для втілення в реальність найвишуканіших і фантастичних ідей.

Ваші ручки в новорічні свята повинні сяяти і чарувати всіх навколо. Манікюр в новорічному стилі – це важливий і необхідний елемент вашого ідеального святкового образу. З однією з цих казкових ідей ви зможете відчути дух новорічних свят набагато яскравішим, і більш насиченим.

Джерело

Поділись


Новини партнерів