Манікюр 2019: трендові ідеї в холодних відтінках

Ми продовжуємо актуальну для дівчат і жінок тему дизайну нігтів. Все більше популярності набирає саме манікюр в холодних тонах з благородними спокійними відтінками, пише Жіночий Світ.

Вони виглядають стильно і підходять для будь-якого випадку.

Синій колір у манікюрі відмінно поєднується з ніжною і яскравою палітрою, а також з відтінками своєї і подібної гами – блакитним, бузковим, фіолетовим.

Комбінація синього з білим, чорним, сріблястими і золотими відтінками також буде вдалою.

Спробуй пограти з текстурами, адже манікюр з синім лаком ефектно виглядає і в глянсовому, і в матовому покритті, а для контрасту їх можна поєднувати між собою.

Благородні відтінки сіро-блакитної і пудрово-рожевої гами будуть на піку популярності в цьому році.

Гра з фактурами – те, що було модно весь 2019 рік і залишається в 2020. В даному випадку спокійна палітра розкриється ще глибше і світлі тони не виглядатимуть плоскими.

Манікюр в холодних тонах з акцентом на кількох пальцях.

В ідеалі краще використовувати блискучі текстури з відтінком, який відповідає основному кольору манікюру і вдало його відтіняє.

Графічний нейл-арт не здає позицій, і знову замість вигадливих квіток віддайте перевагу чітким фігурам і прямим, рівним лініям.

Холодна палітра – ідеальна для відтворення своїми руками плавного переходу відтінків в техніці омбре.

Дизайн в стилі ф’южн з включенням всіх описаних вище трендів для отримання свіжого яскравого і унікального дизайну.

Все більше майстрів прагнуть перевести покриття нігтів на справжнє мистецтво і використовувати різні елементи декору, які гармонійно поєднуються.

Також пропонуємо спробувати зробити модний манікюр в холодних тонах своїми руками, використовуючи насичений відтінок лаку, а також втирку з дзеркальним ефектом, яка перетворить будь-яке, навіть найбільш нудне покриття і розширить вашу палітру в 2 рази!

Джерело

Поділись


Новини партнерів