10 дивних лайфхаків для волосся, які спробували звичайні дівчата і залишилися в захваті

Мережа рясніє лайфхаками для волосся: можна знайти легкі способи зробити кучері без плойки і бігудів, створити стильні зачіски за кілька хвилин, мити голову, не використовуючи шампунь. Однак в реальному житті більшість з них не працюють або ж вимагають наявності перукарських навичок, пише Жіночий Світ.

Блогер Маша Маєва протестували на своєму волоссі дивні, але дуже популярні хитрощі, і виявила, що дійсно полегшить ваш догляд за волоссям.

1. Отримати кучері-пружинки можна за допомогою трубочок для напоїв

Для початку на волосся слід нанести мус, а після цього потрібно накрутити пасма на трубочки, зафіксувати їх і залишити на ніч. Завивати доведеться довго, спати з такою конструкцією на голові незручно, але ефект неперевершений, і вистачить його приблизно на тиждень.

2. Зробити об’ємний хвіст

Зберіть хвостик на верхівці голови, закріпіть зі зворотного боку «крабом» в районі гумки і поверніть волосся назад. Об’ємний, високий хвіст вам гарантований. Шпильку використовуйте середнього розміру, щоб зачіска добре трималася.

3. Зробити чубчик, не обрізаючи волосся

На маківці слід зробити звичайний хвіст і випустити з нього пасмо знизу. З нього потрібно сплести звичайну косичку. Цю косу треба протягнути вперед через хвіст під гумкою, отриманий «чубчик» після цього слід випрямити праскою.

4. Освіжити волосся за допомогою дитячої присипки

Насипте трохи порошку на долоні, розітріть його в руках і пальцями нанесіть засіб на корінці волосся і шкіру голови, щоб він увібрав зайвий жир з коренів. Приберіть надлишки присипки гребінцем.

5. Зробити кучері і створити нереальний об’єм за допомогою дерев’яних шпаг

Для початку потрібно зібрати волосся в хвіст, залишивши тільки нижній ряд. Далі пасмо за пасмом накрутіть їх на шпажки. Волосся при цьому необхідно зволожувати з пульверизатора. Після того як всі локони будуть заплетені, висушіть його феном і зніміть палички. Використовуйте цей лайфхак, якщо вам не шкода пари годин, так як швидко впоратися не вийде.

6. Позбутися від намагніченого волосся

Щоб волосся не електризувалося, намотайте на ручку гребінця фольгу, і пасма будуть лежати акуратно, волосок до волоска.

7. Прибрати пухнасте волосся зубною щіткою

Потрібно нанести на зубну щітку лак для волосся і провести нею по пасмам. Пасма зафіксуються і будуть триматися протягом дня.

8. Завити локони праскою для випрямляння

Візьміть тонке пасмо, скрутіть його в кільце і затисніть гарячими щипцями: так виходять круті завитки. Однак створення повноцінної зачіски займе багато часу, особливо у власниць густого волосся.

9. Завити волосся за допомогою випрямляча і кісок

Волосся ділять на 4 частини і заплітають в 4 косички. По кожній з них потрібно пройтися праскою для випрямляння волосся, після чого слід розплести коси. Ви отримаєте об’ємні хвилясті локони.

10. Швидко зробити популярну в мережі зачіску «Вуха Міккі Мауса»

Локони біля обличчя залиште, а верхню частину волосся ближче до верхівки заплетіть в невелику косу і зафіксуйте гумкою. Ближче до кінця пасма також одягніть гумку. Хвостик, що залишився, потрібно розділити навпіл, закрутити його в калачик і закріпити пучок невидимками. Повторіть з іншого боку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів