Манікюр 2019: приголомшливі ідеї для квадратної форми нігтів

Квадратна форма нігтів вже довгі роки є однією з найпопулярніших, пише Жіночий Світ. Дівчата люблять її за універсальність і привабливий зовнішній вигляд.

Для початку слід зазначити, що квадратна форма особливо вдало виглядає на середніх і довгих нігтиках.

Коротким нігтям дуже складно надати квадратну форму, тому найчастіше на короткій довжині використовують форму «м’який квадрат».

Крім усього іншого квадратна форма передбачає наявність величезного розмаїття варіантів дизайну нігтів. Особливо це актуально для довгих і середніх нігтів.

Що стосується більш довгих нігтів квадратної форми, то головною особливістю є строгість ліній. У 2019 не варто робити їх занадто чіткими, так як дана тенденція відійшла на другий план.

Нігтики повинні виглядати максимально природно незалежно від того, якій формі ви віддаєте перевагу.

Градієнтний манікюр в 2019 році є актуальним і він чудово виглядає на квадратних нігтиках. Але в даному випадку багато чого залежить від обраних відтінків.

Більш стримано, ніжно, романтично виглядає градієнтний манікюр в пастельній кольоровій гамі. Такі відтінки універсальні, добре між собою поєднуються, тому помилитися у виборі неможливо. Досить часто на даному виді дизайну присутній декор, що робить його трохи більш помітним.

По-особливому розкішно виглядає геометричний дизайн на нігтики квадратної форми. Тут вся суть геометричного манікюру розкривається в повній мірі.

Тонкі лінії, фігури, точки – все це можна використовувати і комбінувати між собою.

Мінімалізм вибирають не так часто. Справа в тому, що такий вид дизайну особливо лаконічний, майже непомітний. З одного боку це робить його універсальним. Але з іншого боку він багатьом дівчатам здається занадто простим. Проте, мінімалізм сьогодні знаходиться на піку популярності.

Ще одна модна варіація манікюру на квадратні нігті – дизайн з фольгою. Все частіше з’являються подібні дизайни на ручках сучасних модниць. І дійсно, фольга не тільки підкреслює красу квадратної форми, а й у відповідних випадках може стати відмінним варіантом святкового манікюру.

Фольгою можна декорувати як окремі елементи, так і покривати нігтик цілком.

Місячний дизайн на нігтях даної форми прекрасно поєднується з френчем. В цілому можна відзначити, що даний малюнок не новий, тому до нього немає підвищеного інтересу. Але, тим не менш, завжди можна спробувати піднести його абсолютно в іншому вигляді або ж доповнити цікавими деталями.

До числа лідерів слід віднести матовий квадратний манікюр. Він давно посів одну з лідируючих позицій в світі нейл-моди. Матовое покриття на квадратних нігтях виглядає по-справжньому стильно і красиво.

Нікуди не дітися і від наших улюблених стразиків. Вони виграшно доповнюють гарний дизайн квадратних нігтиків та завжди будуть доречними, незалежно від пори року і кольору покриття.

Блискітки – прекрасне доповнення до будь-якого дизайну. Такі деталі завжди його перетворюють і роблять більш оригінальним.

Ну і на завершення не можна не відзначити квадратний манікюр з малюнком. Це може бути малюнок як на одному нігтьові, так і на декількох відразу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів