8 порад для створення натурального макіяжу

Природність – сучасний тренд, що привертає увагу багатьох жінок. Сьогодні ми поговоримо про те, як створити натуральний макіяж, завдяки якому обличчя виглядає так, ніби на ньому зовсім немає макіяжу.

Вибираючи косметику для натурального макіяжу, відмовтеся від неприродних кольорів, від занадто яскравих, занадто темних, від занадто помітних блискіток, пише Жіночий Світ. Вся палітра повинна максимально відповідати тону вашої шкіри і підходити до природного кольору губ.

1. Зволоження

Зволоження шкіри – це основа основ для якісного макіяжу. Зволоження захищає обличчя від негативних факторів і надає йому свіжості. Крім того, хороші зволожувачі допомагають вирівняти текстуру шкіри, створюючи базу для макіяжу, який протримається довше звичайного.

2. Консилер

Замаскуйте недоліки шкіри за допомогою гарного консилера. Не варто наносити занадто багато засобу. Ми занадто прискіпливо ставимося до своєї зовнішності і деякі дівчата прагнуть замаскувати абсолютно все, вважаючи своє обличчя занадто недосконалим. Веснянки, наприклад, зовсім не недолік, а індивідуальність, що робить обличчя унікальним. Так, що немає потреби обмазувати всю фізіономію консилером. Обличчя не має бути схожим на порцелянову маску. Точковими рухами наносимо трохи засобу на проблемні зони і гарненько його розтушовуємо.

3. Пудра або легка основа

Якщо ви наносите пудру, то дотримуйтесь правил її використання: наберіть трохи пудри на кисть, сдуйте надлишки і легкими вбиваючими рухами розподіліть тонкий шар пудри по шкірі. Використовуючи рідку основу, нанесіть засіб на спонжик і легкими рухами вбивайте його в шкіру. Не розмазуйте пудру і основу пальцями, не робіть прямих або кругових рухів, інакше макіяж почне скочуватися, вийдуть крихти. І чим менше ви використовуєте засобу, тим краще. Пам’ятайте, що колір пудри та основи повинні максимально відповідати вашій шкірі. Оскільки рідкі косметичні засоби можуть сильно загуснути, перед їх нанесенням на обличчя варто нанести їх спершу на тильну сторону долоні, щоб крем пом’якшав під впливом тепла тіла.

4. Рум’яна

У макіяжі «аля натюрель» краще взагалі відмовитися від застосування рум’ян. Однак багато стилістів дозволяють використовувати палітру світло-рожевих і персикових рум’ян нюдової гамми для імітації природного рум’янцю. В цьому випадку рум’яна можна наносити по прямій лінії скул, як при контурингу. Легкий шар рум’ян наноситься на зону, де утворюється рум’янець. Важливо при цьому враховувати колір вашої шкіри. Якщо вона дуже смаглява, якщо на ній темна засмага, то такі рум’яна будуть виглядати ненатурально.

5. Тіні

Вибирайте світлі тіні нюдової палітри. Вони повинні бути на 1-2 тони темніше вашої шкіри. Ніяких яскравих і неонових тіней бути не повинно. Можна використовувати рожеві, персикові або кавові відтінки, залежно від кольору шкіри. Занадто темні тіні зроблять макіяж неприродним. Блиску краще уникати, однак допускається трохи перлового сяйва, що додає шкірі приємного перламутрового блиску. Не захоплюйтеся, блиск не повинен бути надто яскравим.

6. Помада і блиск для губ

Як і в попередніх варіантах, ми прагнемо до натуральності. Зараз відроджується популярність червоної помади, проте в натуральному макіяжі вона недоречна. Вибирайте кольори, які максимально відповідають тону ваших губ. У макіяжі «під натуральний» краще не використовувати занадто матові або занадто глянцеві помади і блиски. Зате дозволяється застосувати звичайний гігієнічний бальзам, який не змінює природного кольору губ, але прекрасно їх зволожує.

7. Туш і підводка

Чим менше туші, тим краще. Не намагайтеся занадто густо фарбувати вії. Підводки краще уникати взагалі. Але її можна зробити якщо вам хочеться підкреслити очі, наприклад, в тих випадках, коли природні вії дуже короткі і безбарвні, а очі маленькі. Однак в цьому випадку підводка повинна бути мінімальною. Краще використовувати олівець замість рідкої підводки. Лінії трохи розтушуйте. Чорний олівець замініть темно-коричневим.

8. Брови

Забудьте про існування татуажу, навіть якщо ви ненавидите свої брови. Татуаж вже вийшов з моди і вважається ознакою поганого смаку. У натуральному макіяжі брови можна злегка підфарбувати олівцем і розчесати пензликом. При необхідності, видаліть зайві волоски, надаючи бровам акуратної форми. Максимально натуральні брови – тенденція в макіяжі знаменитостей.

Багато знаменитостей все частіше з’являються на публіці без макіяжу. Звичайно, мова не йде про великі урочисті заходи, де без макіяжу не обійтися хоча б тому, що обличчя на фото під яскравими спалахами камер виглядає аж ніяк не ідеально. Але як би не хотілося взагалі відмовитися від макіяжу в буденних образах, зробити це не завжди вдається. Вікові недоліки шкіри, вроджені дефекти, синці під очима від втоми – багато факторів змушують нас повертатися до косметики. Однак вдалий вибір макіяжу дозволить надати обличчю максимально природного вигляду. До слова, натуральний макіяж – це один з королівських секретів краси!

Опитування показують, що люди з більшою симпатією ставляться до жінок з натуральним макіяжем. Це стосується і жінок, і чоловіків. Чоловіки бачать природну красу, яку не можуть розгледіти у дівчат з надмірним макіяжем. Ще один плюс натурального макіяжу в тому, що створюється він куди швидше складного контурингу.

Натуральний макіяж – це чудова ідея для буденного і денного образу. Він підходить як для романтичних побачень, так і для ділових зустрічей.

Джерело

Поділись


Новини партнерів