Манікюр осінь 2019: ніжні ідеї дизайну на форму “балерина”

Класичні овальні нігті дуже практичні і акуратні, але сучасні модниці прагнуть виглядати більш екстравагантно, вибираючи не зовсім стандартні форми манікюру.

Сучасні форми манікюру дозволяють модницям мати найкрасивіший і незвичайний нейл-арт, пише Жіночий Світ. Так, останніми роками особливою популярністю користується манікюр балерина.

Ця форма підходить для середніх і довгих нігтів, на ній безпрограшно виглядають будь-які варіанти сучасного нейл-дизайну.

Такі нігті можна забарвити мерехтливими голографічними кольорами, використовувати пастельні лаки або шикарні аплікації, щоб отримати чарівний ефект.

Нігті форми “балерина” нагадують балетні туфлі з твердими прямими носками. Їх друга назва – “пуанти”.

Незважаючи на можливість створити манікюр “балерина” на своїх нігтях, його частіше вибирають для нарощених пластин. Все це пов’язано з тим, що другий варіант буде більш довговічний.

Звичайно, манікюр “балерина” буде особливо красиво виглядати на довгих нігтях. В такому випадку можна застосувати численні декори. Довгий манікюр буде нагадувати стилети, але без загострених кінчиків. Довговічність їх значно вища. Манікюр відмінно виглядає в монохромному виконанні, а також з малюнками.

Не пропустіть можливість поєднувати матовий і глянсовий ефект на руках, щоб надати візерунку більшої виразності. Вибирайте ефект “русалки”, мано, візерунки з страз, блискіток і фольги.

“Балерина” гармонійно поєднується з класичним французьким манікюром. Для такої форми нігтів підходить френч як з округлою, так і з трикутною лінією “посмішки”.

Манікюр “балерина” часто вибирають для довгих нігтів, але короткі варіації також виглядають досить привабливо.

Що стосується дизайну, то буде мати гарний вигляд як однотонний лак, так і декорування візерунками і стразами. Однак варто пам’ятати, щоб не перестаратися з декором, так як на невеликому нігті краще виглядає мінімалізм.

Ще один варіант, що став класикою – омбре або градієнт, при якому колір нігтя плавно змінюється від лунки до кінчика. Лунки, як правило, мають у своєму розпорядженні більш темний відтінок, на кінчику – більш світлий.

Нюдовий манікюр виглядає на нігтиках – “пуантах” особливо жіночно і витончено. Такий дизайн буде актуальним в будь-якій ситуації.

Для створення манікюру балерини вибирайте кольори з палітри пастельних рожевих, блакитних, зелених, пурпурних, сірих і перлинно-білих кольорів. Ви можете використовувати доповнення у вигляді страз, блискіток, а також використовуючи дизайн “бите скло”.

Не бійтеся експериментувати з насиченими і темними кольорами. Нігті повинні сяяти і виглядати розкішно. Такий манікюр чудово поєднується з матовим лаком.

Особливою популярністю користуються флористичні мотиви, додаючи декоративні деталі у вигляді блискіток, кристалів Сваровскі, золотого або сріблястого напилення.

Геометрія на нігтях стала справжнім хітом. Чому б не спробувати такий нейл-арт на своїх нігтях в формі балерина? Краще прикрасити один або два пальчика фігурними візерунками а решту залишити в однотонному обраному лаку.

Навіть найбільш повсякденний нейл-арт нігтів прикрасять стрази. На довгій нігтьовій пластині можна створювати справжні шедеври. Ви можете декорувати нігті тільки одним-двома кристалами або оформити їх розсипом. Манікюр зі стразами чудово підходить в якості вечірнього або весільного, доповнюючи шикарний образ.

Манікюр “балерина” відмінно виглядає на пальцях різної форми. Це універсальний варіант, який не тільки прикрасить ваші ручки, а й зробить пальчики більш витонченими.

Джерело

Поділись


Новини партнерів