Догляд за графіком: план ідеального б’юті-дня

Піклуватися про красу потрібно не ближче до перших зморшок, а регулярно.

Головна біда раннього старіння – це втрата еластичності шкіри за рахунок уповільнення вироблення колагену. Косметичні засоби працюють тільки в верхніх рогових шарах – законодавчо заборонено випускати на ринок засоби глибокої дії. Вони створюють на поверхні тонку плівку і відлущують ороговілі частинки поверхні епідермісу. Більш довгостроковий ефект спостерігається від процедур у косметолога, де лікар впливає на дерму. Ми пропонуємо вашій увазі план ідеального дня по догляду за шкірою, який поєднує догляд за поверхневими і глибокими шарами – спробуйте втілити його в життя.

Прокинулися і потягнулися

Під час сну наше обличчя статичне, тому з ранку спочатку потрібно прискорити приплив крові до його поверхні. Вмийтеся гелем і нанесіть на шкіру сироватку, яка вирівняє рН баланс з лужного в нейтральний. По масажних лініях з невеликим натисканням рухайте кінчиками пальців по обличчю. Можете злегка пощипати шию і щоки – місця, де скупчується підшкірний жир і яким не загрожують синці від найменшого дотику. Цікаво, що косметологи радять наносити крем поверх сироватки далеко не всім. Якщо у вас нормальний або жирний тип шкіри, цей етап можна пропустити – зволоження вже досить. Змастіть губи бальзамом і нанесіть макіяж – ви готові до виходу.

Йдемо до косметолога

В осінній період найпопулярніша процедура в кабінеті естетичного лікаря – це пілінги та шліфування. Дівчатам з постакне лікар призначить лазерну шліфовку або гліколевий пілінг – ці процедури діють на велику глибину і використовуються тільки за медичними показаннями. Для тих, хто хоче додати шкірі блиску і рівного тону, підійде карбоновий пілінг або процедура на основі фруктових, молочної або інших «слабких» кислот. Для зволоження хороші HydraFacial, плазмоліфтінг і уколи з вітамінною сироваткою – їх необхідність лікар повинен обґрунтувати.

Вирушаємо в сауну

Після силового тренування приємно провести вечір в хамамі або фінській бані – так ми завершимо ідеальний б’юті-день. Візьміть з собою соляний або цукровий скраб, мочалку з люфи і маску для обличчя. Відполіруйте шкіру тіла і зволожте шкіру обличчя маскою. Тільки будьте обережними: після пілінгу і чисток обличчя заборонено відвідувати сауну мінімум тиждень. Після розслаблюючих процедур прийдіть додому, випийте улюблений чай і нанесіть нічну маску – за 8 годин вона зробить шкіру оксамитовою.

 

Поділись


Новини партнерів