Педикюр 2019: тенденції, кольори, ідеї дизайну

Модний педикюр 2019 року не залишить байдужою жодну модницю.

Френч

Французький педикюр майже так само популярний, як і звичайний манікюр, тому не дивно, що разом з манікюром він зазнав не мало змін.

Тепер це не просто стандартна посмішка. Сама посмішка може бути різних вигадливих форм, крім того, не зайвими будуть і прикраси. Прикрасити французький педикюр можна вигадливим візерунком, оригінальною ліпниною або всіма улюбленими стразами.

Усмішка не обов’язково повинна сильно відрізнятися від основного фону, можна навіть зробити її в одному кольорі, змінивши лише текстуру: суміш мату і глянцю одного кольору виглядає просто карколомно.

Градієнт

Метод найшвидшого педикюру за своєю популярністю не відстає від французького, не дивлячись на те, що це нове віяння в nail-індустрії. Такий педикюр ще часто називається омбре.

Його суть в змішуванні кольорів, шляхом градієнтного переходу.

Омбре можна робити використовуючи як яскраві, так і нюдові відтінки. Звичайно, змішуючи нюдові відтінки, перехід не буде так яскраво виражений, але це ні скільки не зменшить шарм цієї техніки.

Метод найшвидшого переходу можна використовувати як на всіх пальчиках, так і тільки на великому.

Стрази

Стрази здатні прикрасити собою будь-який малюнок, внести блискучу родзинку в будь-яку техніку декору нігтів.

Це один з небагатьох елементів дизайну нігтів, який можна використовувати з чим завгодно.

Однак не справедливо буде розцінювати стрази, тільки як доповнення, адже вправний майстер здатний створити справжній шедевр, використовуючи лише стрази і нічого більше.

За допомогою стразів можна викладати красиві малюнки на нігтях, всього декілька стразів здатні перетворити звичайний педикюр в святковий.

Візерунки

Незмінною прикрасою ваших ніжок стануть витіюваті візерунки на пальчиках. Зовсім не обов’язково робити малюнок на всіх пальчиках, цілком достатньо великого.

Візерунки можуть бути абсолютно різними від звичайних завитків до етнічних малюнків. Можете скористатися технікою стемпінгу, якщо хочете зробити візерунки абсолютно ідентичними або малювати від руки. Педикюр з візерунками буде актуальним в будь-який час року.

Нанесення візерунків на нігті, це мало не найстаріша техніка дизайну. Природно, кожен сезон вносить щось нове в цю техніку, не даючи їй забутися. З кожним роком, візерунки стають все більш оригінальними, чарівними і непередбачуваними, залишається тільки стежити і встигати за трендами.

Місячний

Місячний педикюр вражає своєю різноманітністю.

Місячний педикюр можна назвати дзеркальним відображенням французького, а це означає, що всі новинки, які з’являються у французькому педикюрі можуть застосовуватися і тут.

Варто тільки побажати і ваші ніжки прикрасять посмішки місячного педикюру, можете викласти їх зі стразів для вечірнього педикюру, прикрасити яскравими мотивами для весняної прогулянки або віддати перевагу спокійним нюдовим відтінкам – вибір за вами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів