Продукт, який гарантовано допоможе залишатися молодим

Від харчування, як відомо, залежить вкрай багато в організмі людини. У тому числі і молодість, довголіття. Включивши в раціон всього лише один продукт, можна отримати бажаний ефект і залишатися молодою дуже довго.

Який це продукт?

Існують так звані антіейдж-продукти, про які говорилося вже неодноразово. Мова більшою мірою йде про овочі, відсутність солі в раціоні і інших модних речах для збереження молодості. Але є й інший продукт, який допоможе залишатися молодим.

Це гриби. Так, всім відомі гриби, які користуються шаленою популярністю в нашій країні.

У чому їх користь для молодості?

Нещодавно дослідники провели наукову роботу, в рамках якої вирішили перевірити популярну гіпотезу. Мовляв, регулярне споживання грибів допоможе загальмувати процес старіння.

Виявилося, що це дійсно так. А все завдяки величезній кількості в даному продукті двох потужних антиоксидантів: ерготионеїну (ERGO) і глутатіону (GSH). Вчені виявили ці речовини в 13 видах поширених грибів, які придатні до їжі.

Користь даних антиоксидантів полягає в тому, що вони допомагають клітинам організму боротися з окислювальним процесом. Коли вільні радикали порушують клітинну цілісність, викликаючи їх пошкодження і загибель. Тобто борються в самим процесом старіння.

Хочете залишатися молодими якомога довше? Сміливо включайте в меню гриби, щоб отримати бажаний ефект.

Джерело

Поділись


Новини партнерів