Як повернути бровам природну густоту

Як доглядати за бровами, чим доповнювати догляд і що робити, якщо брови більше не ростуть, – розповідає б’юті-експерт Анастасія Харитонова.

1. Найважче, але і найважливіше: зібрати волю в кулак і не доторкатися до пінцета для брів як мінімум 4 місяці. Саме стільки часу потрібно, щоб природа «взяла своє» після регулярної корекції. Якщо ви позбувалися зайвих волосків занадто активно, то для повної регенерації може знадобитися рік і більше.

2. Дійте з різних сторін – в тому числі і зсередини. Додайте в раціон БАДи. Це будуть ті самі біологічно активні добавки, що і для посилення росту волосся. У випадку з бровами вони теж працюють. Лідери в цьому питанні – біотин (біорозчинний вітамін групи В) і вівіскал (амінокислотно-мінеральний комплекс, що стимулює ріст волосся).

3. Не лінуйтеся і наносьте перед сном кондиціонер для брів. Знайти свій «чудодійний засіб» не так і просто. На жаль, тут є тільки один шлях: порада професіонала і приватне тестування. Іноді те, що підходить іншим, не кращий варіант для вас. Більше того, багато хороших фахівців самі готують масла для своїх клієнтів. Одним словом – треба пробувати.

4. Дотримуйтесь правил маскування. Якщо зараз у вашому житті період «некрасивих брів», то потрібно навчитися приховувати ситуацію. Так, в разі зрадницьких просвітів між волосками їх можна заштрихувати олівцем і пудрою для брів.

5. Коли зона відновлення по-справжньому велика, краще в помічники вибирати не олівець, а тонований гель, пасту або пудру на восковій основі. Ці засоби не тільки заповнять порожнечі, але і приборкають короткі волоски, що однозначно додасть бровам доглянутого вигляду. Відмінним рішенням можуть стати Eye & Brow Maestro, Giorgio Armani, або Brow Drama Pro Palette, Maybelline New York.

6. Щоб закамуфлювати рідкісні волоски, що ростуть на вильоті брів, можна підключити до роботи сухий консилер, наприклад такий, як Secret Camouflage, Laura Mercier.

7. Ще один важливий момент – постійний контроль форми брів. Тим, чий ідеал жіночої краси – це Фріда Кало, в принципі можна розслабитися, іншим бажано все ж «не вирощувати» моноброву. Це означає, що волоски на переніссі весь час від часу потрібно видаляти. Простий прийом допоможе визначитися із зоною «прорідження». Поставте палець між бровами і відзначте олівцем для повік його контури по обидві сторін. Відпустіть палець і вищипуйте волоски тільки з внутрішньої зони, окресленої двома штрихами, намагаючись не зачіпати початок лінії брів (саме цю область найскладніше відновити).

8. Коли всі ваші старання, нарешті, увінчаються успіхом і брови знову вільно заколосяться, не повторюйте колишніх помилок! Найкраще піти в салон до хорошого фахівця, який підбере ідеальну форму саме для вас і не буде “давати волю рукам”.

Джерело

Поділись


Новини партнерів