Як повернути силу і блиск волоссю

Більшість довговолосих красунь хоча б раз в житті замислювалися про те, як часто потрібно мити голову. Це нагальна проблема, адже всі ми дуже різні, так само як і структура нашого волосся. Тільки індивідуальний підхід може допомогти відповісти на таке важливе питання.

Мити чи голову кожного дня?

Ти напевно не раз чула різні думки з приводу того, чи можна мити голову щодня. Давай розглянемо різні варіанти, коли це дійсно варто робити.

Кому необхідно мити голову кожного дня?

Тим, кому це дійсно потрібно. Якщо у тебе психологічний дискомфорт від того, що голова здається тобі брудною, не треба себе мучити! Мій голову стільки, скільки тобі необхідно.

Якщо ти практично кожен день посилено займаєшся спортом, щоденне миття голови зовсім не завадить. Адже нікому не хочеться ходити з брудним від поту волоссям.

Коротке неслухняне волосся у більшості дівчат можливо нормально укласти лише після миття голови. Якщо ти прагнеш відростити волосся і не хочеш виглядати як пугало, то можеш сміливо мити волосся щодня.

Літня спека теж не сприяє красі волосся. Іноді навіть після однієї спекотної ночі волосся виглядає просто жахливо і жоден гребінець не допомагає.

Порада редакції: якщо ти миєш голову часто, обов’язково вибери для себе максимально корисний догляд. Підбери м’який натуральний шампунь і якісний кондиціонер. В жодному разі не суши волосся феном щодня.

Багато хто говорить, що волосся можна «відучити» від жирності. Варто враховувати те, що далеко не всім підійде такий метод. Деякі дійсно можуть почати мити волосся трохи рідше, поступово збільшуючи кількість днів без миття.

Такий метод підійде волоссю, яке спочатку було сухим або нормальним, але зі збільшенням частоти миття шкіра стала виділяти більше жиру для того, щоб відновити баланс.

Якщо твоє волосся з самого початку було жирним, то спосіб «рідше мити» не допоможе йому навіть через кілька місяців. Ти лише будеш весь цей час ходити з брудною головою.

Чи треба мити голову кожен день власницям нормального типу волосся? Голову необхідно мити в залежності від ступеня забруднення волосся.

Пам’ятай, що відчуття власної краси багато в чому залежить від впевненості в собі.

Якщо ти відчуваєш, що можеш щось змінити на краще – обов’язково це зроби.

Однак не забувай, що навіть на шляху до покращення необхідно любити себе такою, яка ти є!

Джерело

Поділись


Новини партнерів