5 хитрощів, які допоможуть продовжити стійкість косметики в спеку

Красивий і акуратний макіяж підкреслює красу дівчини і викликає захоплення у представників протилежної статі. А ось неакуратний мейк, який ще й “поплив” від високої температури, володіє протилежною дією і аж ніяк не прикрашає свою володарку. Стилісти назвали кілька хитрощів, які допоможуть продовжити стійкість макіяжу навіть в спекотну погоду.

Підготуйте обличчя

Найбільш довго макіяж тримається на гладкому обличчі, тому перед нанесенням тону потрібно усунути лущення і добре зволожити шкіру. Для цих цілей підходить м’який пілінг, який потрібно робити не частіше разу на тиждень. Зволожувати обличчя краще спеціальним кремом на водній основі.

Після цього нанесіть праймер, який допоможе тональному крему довше триматися. Коли шкіра його вбере, приступайте до нанесення тонального. Найбільш стійким вважається засіб, що не містить жири. Наносити його краще вологим спонжем.

Використовуйте пудру

Не варто нехтувати використанням пудри. Вона допомагає зробити шкіру матовою і сприяє підвищенню стійкості тонального крему до 24 годин. Для цих цілей краще використовувати транспарантну пудру і наносити її велюровим пушком або спеціальним пензлем.

Макіяж брів

Якщо ви турбуєтеся про стійкість макіяжу брів, використовуйте стійкі воскові олівці або спеціальні водостійкі помади. В якості завершального штриха можна провести по бровах щіточкою та скропити лаком для волосся.

Макіяж очей

Крім тону, часто виявляється нестійким макіяж очей. Щоб не було незручних конфузів, перед нанесенням косметики використовуйте базу для повік, яка забезпечить краще зчеплення тіней зі шкірою, а також посилить фарбувальний пігмент.

Особливу увагу варто приділити і туші. Перед її нанесенням скористайтеся спеціальною базою, а якщо такої немає, просто припудріть вії. Вибирайте водонепроникну косметику, щоб бути повністю впевненими в стійкості макіяжу.

Макіяж губ

Для початку варто подбати про те, щоб губи були гладкими і сухими. Можете зробити легкий пілінг, після чого – видалити залишки всіх засобів. Далі можете нанести силіконовий праймер, який замаскує лущення і нерівності. Після цього – пройдіться олівцем по контуру і всій поверхні губ і нанесіть два шари помади, промокнувши перший сухою серветкою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів