Ознаки старіння: 5 частин тіла, які видають справжній вік жінки

Переступаючи поріг 30-ти, жінки починають з більшою відповідальністю доглядати за собою і піклуватися про здоров’я. Але часом, як би ми не намагалися запобігти появі  перших зморшок або недосконалості шкіри, деякі частини тіла безжально видають наш справжній вік. Щоб зберегти молодість і запобігти появі ранніх ознак старіння, під час догляду за собою приділяйте особливу увагу таким частинам тіла:

Шия і зона декольте

Шкіра в цьому місці набагато тонша, ніж на інших частинах тіла. До того ж шия – одне з найбільш рухливих місць, тому вона вимагає особливого догляду. Щоб запобігти раннім ознакам старіння, відмовтеся від тривалого перебування на сонці, регулярно зволожуйте шкіру в даному місці і стежте за поставою. Сутулість провокує появу складок, від яких в подальшому буде важко позбутися.

Волосся

З віком наше волосся стає тоншим, втрачає блиск і еластичність. Що вже говорити про появу сивини? Правильний догляд за волоссям не залежно від віку має на увазі вживання вітамінів, необхідних для краси волосся, зовнішнє живлення волосся масками, своєчасне усунення посічених кінчиків, а також регулярний масаж шкіри голови.

Кисті рук

Тонка шкіра, постійні навантаження, контакти з миючими засобами провокують появу перших ознак старіння у вигляді в’ялості, потемніння шкіри та виникнення пігментних плям. Не забувайте доглядати за руками, ховайте їх від вітру, щодня зволожуйте і живіть шкіру.

Коліна та лікті

В’ялість і сухість шкіри в цих місцях – перші ознаки того, що пора вживати заходів. Для боротьби з проблемою використовуйте крем, носіть натуральний одяг і, звичайно, регулярно займайтеся фітнесом.

Груди

Обвисання, розтяжки і в’ялість – проблеми, з якими стикається з віком кожна жінка. У профілактичних цілях рекомендується носити корегуючу білизну, застосовувати спеціальні сироватки і приймати контрастний душ.

Джерело

Поділись


Новини партнерів