У продовження своїх традицій торгова марка Пандора представляє велику колекцію ексклюзивних кілець. Ці прикраси є витончені і елегантні вироби, виконані з різних матеріалів і оформлення різних декором. Кільця від Pandora, представлені на сайті Фрагола, як і інша продукція відомого бренду, впізнавані і відрізняються своєю унікальністю. Дизайнери тут попрацювали на славу. Чого вартий тільки кільце незабудка, про який піде мова в цій статті.

Кільце “Незабудка” від Пандори: прикраса справжньої леді

Оригінальна вони не схоже на інші прикраси. Воно має свій неповторний стиль. Неабияк потрудившись, фахівці створили справжній витвір мистецтва. Незвичайні візерунки, дрібні камінчики у вигляді цирконію фіолетового відтінку, виглядають, як справжні. Пандора кільце “Незабудка” так і манить своєю красою. До нього хочеться торкатися і відчувати кожну лінію, щоб упевнитися в витонченості і ретельності роботи майстра.

Переваги даного вироби очевидні:

  • цікавий варіант дизайну. Такий подарунок заслуговує на увагу широкої аудиторії, кільце “Незабудка” закохує в себе з перших секунд знайомства;
  • у виробі продумана до дрібниць кожна деталь, що дозволить комбінувати його з різними прикрасами цього бренду. Таке кільце буде доречним і на вечірці, і непогано буде виглядати в повсякденному носінні;
  • поєднання срібла з цирконієм виглядає дуже гармонійно і стильно;
  • вся продукція Pandora проходить спеціальну обробку, тому дане кільце підійде людям, що страждають на алергію.

Кільця Pandora викличуть справжнє захоплення у будь-якої жінки. Модель незабудка є однією з найпопулярніших. Вона нікого не залишає байдужим, здається, що кожна деталь має таємний сенс. Переливаються камені вносять свою родзинку в даний виріб.

Де зберігати кільця Пандора і як доглядати?

Прикраси повинні зберігатися в спеціальних для цього пристосування. Упаковкою виробів може служити коробочка з картону, стильний пакет, або зручний мішечок. Усередині коробки нанесений логотип датської торгової марки. Середина може бути м’якою або твердою. Різноманітність варіацій упаковок дозволить підібрати необхідний аксесуар для дбайливого зберігання речі. Також ви можете придбати шкатулку Pandora і складати туди всі свої прикраси.

Що стосується догляду, то тут все досить просто:

  1. Приготуйте мильний розчин і опустіть туди свої кільця, сережки, браслети та інші вироби. Нехай вони побудуть в мильній воді чверть години, після чого озбройтеся щіткою, нанесіть на неї зубну пасту, і ретельно пройдіться зовнішні і внутрішні поверхні виробів. Потім добре протріть прикраси рушником. Це ідеальний метод догляду за кільцями з камінням.
  2. Опустіть своє кільце в воду з содою, трохи перемішайте рідину разом з виробом. Залиште цю ємність на 24 години, після чого промийте та прополощіть прикраса.

Кільця Пандора в Києві і по всій Україні користуються величезною популярністю. Їх неповторний дизайн, унікальний стиль, гра візерунків і каменів зачаровують і зачаровують. Асортимент сайту fragola.com.ua дозволить знайти свою модель і поповнити нею колекцію Pandora. Естетична привабливість виробів вразить найвимогливіших людей. Шикарну модель незабудка можна купити з доставкою в будь-яку точку країни. В напередодні 8 березня це саме те, що вам необхідно. Поспішайте і зробіть розкішний подарунок дорогій людині. Стильне кільце стане вірним жіночим талісманом, адже представниці прекрасної статі того варті! Замовте прямо зараз!