П’ять помилок, які відокремлюють вас від ідеальних брів

Брови – важлива деталь, яка доповнить ваш образ. Ми вирішили розібрати головні помилки в догляді, які “віддаляють” вас від ідеальної форми.

Головний тренд цього року – природність. У моді густі, широкі брови з плавним вигином (ніяких різких ліній). Підбирайте форму індивідуально, враховуйте особливості свого обличчя і посадку очей.

Багато дівчат використовують касторову олію для росту брів, але результат від цих процедур мінімальний. Почнемо з першої помилки!

1. Не змиваєте макіяж перед нанесенням касторової олії

Кетамін – натуральний продукт, який зміцнює і стимулює ріст волосся. Перед його нанесенням потрібно видалити макіяж. Не тільки шкіра обличчя “вимагає” правильного очищення. В іншому випадку, всі корисні компоненти не зможуть проникнути вглиб.

2. Неправильно використовуєте віск для брів

Оформлення брів – дуже тонка справа. Кожна дівчина вибирає свій інструмент для макіяжу. Відмінний варіант – палетка в декількох колірних варіантах. За допомогою пудри ви зможете надати бровам насиченого кольору, а віск – чудово фіксує. Весь підступ в тому, що віск погано розтушовується і може забивати пори. Тому необхідно приділити трохи більше уваги і розподілити текстуру рівномірно. Використовуйте спеціальні кисті для оформлення брів.

3. Занадто часто фарбуєте брови

Фарбування впливає на структуру волосся, приводячи до пошкодження і витончення. Для того, щоб не завдавати шкоди, замініть фарбу на декоративні засоби або тінт. До речі, останній дозволяє “забути” про оформлення брів на декілька днів. Варто спробувати!

4. Забуваєте робити спеціальні маски для брів

Маски допоможуть швидше відростити брови і надати їм необхідної форми. Достатньо придбати вітаміни А і Е в аптеці. Додайте кілька крапель в оливкову або касторову олію та нанесіть на певний час (не більше двох годин) на брови. Змийте теплою водою і повторіть через пару днів. Курс повинен становити не менше місяця.

5. Вважаєте, що масаж в зоні брів – марна трата часу

Масаж вирішує безліч проблем. Позбавляє від набряклості під очима краще, ніж патчі і покращує загальну мікроциркуляцію. Це активізує ріст волосся і призводить шкіру в тонус. Крім того, ефект після нанесення вітамінних сироваток або масла набагато кращий.

Зона брів, як і очей, дуже делікатна. Будьте обережні при нанесенні будь-яких засобів для догляду або декоративних засобів (креми, тональні продукти та інші). Це може викликати роздратування, алергічні реакції або просто забивати пори, провокуючи випадання волосків.

Джерело

Поділись


Новини партнерів