Сьогодні я б хотів в своєму огляді торкнутися щодо нового засобу для повного відновлення волосся (як позиціонують себе виробники)
«Bald-Stop – стоп облысение». Засіб досить новий ,з урахуванням багаторічних історій існування аналогічних засобів, у виробництві з початку 2018 року.

Що це таке? Давайте познайомимося

Хочеться відразу відзначити, що це не промислове виробництво, а тестове. Випускаються достатньо невеликі партії «Bald-Stop» (Балд-Стоп) на кількох ринках збуту. Ізраїль, Європа і США. Причин випуску тестових партій декілька.

Перша і основна, на мій погляд, недомовленість між випускаючими корпораціями про приналежність торговельної марки і розділі майбутніх прибутків. Право «першої ночі» тобто право створення даного унікального речовини бере на себе компанія «Swanson». Всі ми знаємо цю компанію як безумовну, з десятирічною бездоганною історією, виробника вітамінних добавок для людини. Лабораторія «Swanson», розповідає нам зворушливу історію створення даного засобу від випадіння волосся.

Комусь на голову, щось впало (порошок хвоща), через два місяці почало рости волосся ну і т.д. Кому цікаво можуть за даною історію знайти в інтернеті. Але дана історія пов’язана ні з історією створення, а швидше за все орієнтується на рекламну складову майбутньої рекламної – компанії. Набагато цікавіше продавати продукт з інтригою створення. Знаючи компанію «Swanson» і її найпотужніші лабораторії, насилу віриться в випадковість даного епохального відкриття.

За моїми джерелами над даними засобом від облисіння робота велася протягом півтора років. Але на право володіння даною торговою маркою претендує не менш відома торгова марка в світі косметики «Sea Of Spa». Чому? Відповідь проста. Вітаміни від «Swanson» чудово себе показують (Відновлюють ріст нового волосся), тільки в комплексному застосуванні з солями Мертвого моря.

А що ж сам засіб?

Як я і розповідав раніше, на даний момент є три – чотири види упаковки, орієнтовані на різні ринки збуту. У комплекті йдуть дві ємності (баночки), перша з солями і друга з вітамінами. Кристали солі Мертвого моря, це досить популярний продукт в косметологічних салонах. «Sea Of Spa» додає свої якісь напрацювання і органічні добавки, які підсилюють ефект застосування. В даному засобі «Bald-Stop – стоп облысение», солі відіграють роль такого собі «подразника» який оживляє коріння волосся, завмерли у своєму розвитку і насичують корінь мінералами, що додатково зміцнює його. Ну і основа всього дійства, це вітамінна добавка від «Swanson», заснована на колоїдному кремнезему (екстракт рослини хвоща з биофлавоноидами) і плюс свої якісь секрети. Вітаміни активують ріст нового волоска і чудово зміцнюють інші. National Institutes of Health (Національний інститут здоров’я США) підтвердив унікальні особливості даного продукту і його безумовний позитивний ефект. У США цей засіб проти випадіння волосся продається в пластикових косметологічних баночках, в Європу і Ізраїль йде скляна упаковка. Захист стандартний, штрих код на баночці для солей «Sea Of Spa» і унікальні серійний номер партії на другий баночці і голографічний захист. При покупці порівнюйте номер на баночці з номером в інструкції по застосуванню і номером на голограмі. Номери ці змінюються часто, для уникнення підробок і вони заносяться в каталожний – реєстр компанії.

Для мене як для практика, вкрай незручно користуватися вітамінними таблетками. Залежно від комплектації їх різну кількість в баночках. 10,20,30, залежить від курсу застосування. Чи то для зміцнення і профілактики, чи то для відновлення волосяного покриву і «знищення» лисин і залисин. Так ось, дані таблетки перед застосуванням необхідно стерти в порошкоподібну суміш. Ложечки в комплекті не передбачені. І при користуванні солями, теж виникає своя проблема. Порцію на курс необхідно визначати на око. Звичайно, зручніше б була мірна ложечка від виробника. Можливо, при початку масового продажу, даний аспект врахують.

Ще одне крайня незручність виникає при ознайомленні з інструкцією із застосування. В основі вони йдуть на двох мовах, німецькій та англійській. В останньому засобі, яке було у мене, все-таки російська мова присутня. Ну і головне. Препарат від випадіння волосся досить дорогий і розрахований не на найбідніші верстви населення, а з проблемою нерегулярністю поставок, покупець повинен запасатися «Bald-Stop – стоп облысение» про запас. Досить відчутно б’є по «кишені» таке вкладення грошей. Одноразово на повний курс відновлення волосся необхідно «викинути» до 45 дол. США. А якщо у мене, наприклад, 15 клієнтів…

А що ж з продажем?

У вільному продажу «Bald-Stop – стоп облисіння» немає в нашому розумінні покупця. Його неможливо піти і купити в магазині, або зайти на сайт виробника і замовити. Поки дані корпорації не погодять всі юридичні тонкощі спільного проекту, з головним питанням приналежності торгового бренду, даного засобу по відновленню волосся нам не бачити як «своїх вух». Тестові партії відпускаються довіреним оптовикам, а ті в свою чергу «своїм» інтернет магазинам через які вже товар і потрапляє покупцям на полички. І тут роздолля для зловживань. При ціні товару 15-20 дол.США. за курс (10 табл.) ціна може неймовірно підскочити. Так одна моя клієнтка купила комплект у Франції за 45 дол.США. (10 табл). Думаю коли «Bald-Stop – стоп облисіння» буде в прямому продажі на сайтах компаній-виробників, вакханалія з цінами відразу припиниться. Засіб можна придбати моніторячи соціальні мережі (Facebook зокрема і Twitter). Час від часу там засвічується «Bald-Stop», через проведення анкетування. До речі Анкетування дозволить вам заощадити 2-4 дол.США, і плюс можлива знижка за кількість куплених курсів. Анкету пропонують заповнити продавці. Питання стосуються вашого ставлення до упаковки, якихось рекламних пропозицій і по підсумками застосування самого засобу від облисіння. Ці дані надалі пересилаються на компанію виробника, де вони й обробляються. Так ось, анкетування добровільне і продавць відразу «нахиляйте» на додаткову знижку товару, в разі вашої згоди брати участь в даному процесі. Гроші на це у них закладені.

Підсумок:

Рекомендувати препарат від випадіння волосся «Bald-Stop» можна. Він дійсно вирішує численні проблеми з облисінням. Аналогів за великим рахунком немає і відсоток людей, які відновили волосяний покрив на голові після застосування даного засобу, коливається в межах 65-70 відсотків. Це мій досвід і досвід моїх колег. Компанія виробник говорить про 85 відсотків успішності застосування засобу. Можливо вони враховують складові по зміцненню волосся і знищення лупи, додатково в своїх даних. Якщо компанії – виробники врахують недоліки, про які я говорив вище, бум на «Bald-Stop – стоп облисіння» буде забезпечений. При одному але! Індустрію відновлення волосся можна умовно розбити на два сегменти. Використання всіляких препаратів відновлення (щадний спосіб) я б сказав. І елементи мікрохірургії, з пересадки волосся. Ця індустрія пожинає зараз колосальні прибутки і поява нового революційного засобу у вільному продажі, думаю, вони не потерплять. Очікуються ще торгові війни.

Удачі вам і – волосся на голові!

Практикуючий – експерт Лозовський Г.