Домашні маски для звуження пор на обличчі

Проблемна шкіра обличчя – питання, про яке не з чуток знають більшість представниць прекрасної статі. Вирішити дану проблему можна за допомогою спеціальних препаратів, скрабів, пілінгів і масок під чуйним наглядом фахівців в області косметології і медицини. Якщо ж дана проблема носить локальний характер і не є наслідком серйозного захворювання, звузити пори можна і в домашніх умовах. Розглянемо кілька ефективних масок, які допомагають звузити пори на обличчі і повернути шкірі гладкість, сяйво і здоровий колір.

МАСКА З БІЛОЇ ГЛИНИ

Білу глину можна купити в будь-якій аптеці за доступною ціною. Вона ефективно бореться з розширеними порами, усуває жирний блиск і підходить для власниць комбінованої і жирної шкіри. Для приготування домашнього засобу розведіть глину теплою водою до утворення однорідної кашки середньої густини. Потримайте маску на обличчі 15 хвилин і змийте водою кімнатної температури.

ЯЄЧНА МАСКА

Білок одного яйця збийте віничком і додайте до нього чайну ложку лимонного соку. Змочіть ватяний диск в яєчній суміші і нанесіть тонким шаром на попередньо очищене обличчя. Коли маса на обличчі охолоне, нанесіть ще один шар яєчної маси. Повторіть процедуру кілька разів, потримайте маску ще 5 хвилин і змийте все водою кімнатної температури.

МАСКА З ВІВСЯНКОЮ

Столову ложку вівсяної крупи змішайте з чайною ложкою меду і столовою ложкою яблучного оцту. Перемішайте суміш у блендері і нанесіть на заздалегідь очищене обличчя на 20 – 25 хвилин. Змийте теплою водою.

МАСКА З КИСЛОМОЛОЧНИМИ ПРОДУКТАМИ

До 3 столових ложок кислого молока додайте ½ чайної ложки лимонного соку і 2 таблетки аспірину. Нанесіть суміш на очищене обличчя і потримайте 10 хвилин. Змийте теплою водою.

ПОМІДОРОВА МАСКА

Один помідор середньої величини подрібніть в блендері, додайте в нього кілька крапель олії і пів чайної ложки картопляного крохмалю. Нанесіть суміш на обличчя і потримайте 20 хвилин. По закінченню часу змийте маску водою кімнатної температури.

Джерело

Поділись


Новини партнерів