Фахівці назвали популярні зачіски, які можуть зашкодити здоров’ю волосся

Голлівудські красуні не перестають дивувати нас не тільки вбранням, а й зачісками. Вони диктують моду, стають прикладом для наслідування, часом виходять на публіку з неймовірно красивою укладкою і вражають своїм ефектним виглядом. Не відстають від своїх кумирів і юні модниці, зациклені на своєму зовнішньому вигляді. Вони детально продумують кожен свій образ і приділяють особливу увагу укладанню, часом забуваючи, що такі дії можуть істотно зіпсувати стан волосся. Нижче наведений перелік зачісок, які мають шкідливий вплив на волосся і негативно відбиваються на його здоров’ї.

ТУГІ ВИСОКІ ХВОСТИ І ПУЧКИ

Дана зачіска сприяє порушенню кровообігу в шкірі голови, чому волосяні цибулини слабшають, волосся перестає отримувати необхідні поживні елементи і починає випадати набагато швидше. Шпильки, які використовують для зачісок, хвости, гумки та інші предмети перетягують волосся і призводять до підвищеної ламкості і посіченості.

НАЧІСУВАННЯ

Хоча даний метод візуально надає волоссю більше об’єму і щільності, він розкриває лусочки на волоссі і воно стає більш вразливим до зовнішніх впливів. Внаслідок цього волосся продовжує руйнуватися, стає тьмяним, неживим, сухим і ламким. Замість начісування віддавайте перевагу лаку або мусу для того, щоб додати додаткового об’єму біля корінців.

НАРОЩУВАННЯ

Такий спосіб посилює навантаження на волосяні цибулини, тому саме волосся з часом починає ставати тоншим і випадає.

ТУГІ КОСИ

Навіть звичні тугі і щільні коси несуть негативний вплив на стан волосся. Справа в тому, що таке плетіння ламає його від самої основи. Щоб не отримати ослаблене і виснажене волосся, занадто часто заплітати тугі колоски і коси не рекомендується.

ХІМІЧНА ЗАВИВКА

Хоча сьогодні даний метод використовується вкрай рідко, фахівці як і раніше акцентують увагу дівчат на шкідливий вплив подібних зачісок. Будь-яка хімічна завивка на основі використання кислоти, яка призводить до тьмяності і безжиттєвості волосся.

Джерело

Поділись


Новини партнерів