Пігментні плями, прищі і зморшки: простий засіб для 100% результату!

В результаті ви усунете пігментні плями, прищі і зморшки, які змушують наше обличчя виглядати втомленим і на кілька років старше!

Кава – це інгредієнт, який ми легко можемо знайти в будинку або в найближчому магазині. Вона дає нам велику користь для шкіри, завдяки її стимулюючій дії видаляти непотрібні токсини і жири.

Роблячи домашній скраб з цього ароматного інгредієнта і за допомогою інших, таких як масло, сіль і фрукти, ми доб’ємося глибокого очищення шкіри.

Більшість жінок хочуть мати сяюче і гладке обличчя. І часто витрачають гроші на дорогі креми, які, часто не дають бажаного ефекту.

Природа пропонує нам прекрасні інгредієнти, які м’які для нашої шкіри. Вони роблять чудову роботу з усунення дефектів шкіри, такі як плями, прищі, розтяжки, шрами і зморшки.

Переваги інгредієнтів:

Кава містить широкий спектр антиоксидантних властивостей, які роблять шкіру м’якою і сяючою. В результаті омолоджує шкіру, тому що вона містить стимулятори, які видаляють мертві клітини, легко досягаючи глибокого очищення.

Оливкова олія містить антиоксиданти, які зберігають еластичність шкіри. Роблячи її зволоженою, м’якою і сяючою, тим самим затримуючи передчасне старіння.

Лимон (а також таку ж дію надають: апельсин, яблуко, персик, абрикос, ківі) володіє терпкими властивостями. В результаті це допомагає боротися з надлишком жиру на шкірі, який викликає прищі. А також відбілює шкіру, усуваючи дратівливі пігментні плями.

У скляну ємність помістіть по 2 столові ложки меленої кави, оливкової олії і морської солі дрібного помелу. А також 1 столову ложку соку лимона або апельсина або пюре яблука, персика, абрикоса або ківі.

Перемішати до повного об’єднання всіх інгредієнтів. (Перед нанесенням скрабу ви повинні очистити шкіру, щоб вона могла вбирати інгредієнти).

Нанесіть скраб легкими круговими рухами на все обличчя, шию, декольте і руки. Залиште на 10 хвилин і змийте великою кількістю теплої води і без мила. Злегка висушіть рушником і нанесіть тонкий шар кокосової або мигдальної олії.

Рекомендується застосовувати ввечері перед сном, особливо якщо ви застосовуєте сік лимона.

Можна застосовувати два рази на тиждень і це ідеально підходить для будь-якого типу шкіри.

Перед використанням засобів народної медицини, необхідно проконсультуватися з лікарем!

Поділись


Новини партнерів