Видалення волосся на тілі та обличчі за допомогою лазеру – це безпечний і не травматичний метод, який допоможе позбутися від небажаної рослинності. Особливість його полягає в тому, що фолікул позбавляється кровопостачання і повністю гине. Результатом процедури стане тривалий ефект, відсутність шрамів та опіків. Промінь світла моментально проникає в епідерміс на глибину 2-3 мм і руйнує структуру волосків. І це без пошкодження навколишніх тканин, їх перегріву і руйнування клітинної структури. Вже після першої процедури лазерної епіляції від Avantage видно позитивний ефект. Якщо ви пройдете повний курс – забудете про неестетичну рослинність на вашому тілі назавжди. Для такого результату потрібно тільки робити корекцію раз в півроку-рік.

Лазерна епіляція – науковий метод видалення рослинності, заснований на фізіологічній відповіді організму на енергію, що випромінюється. Прицільний промінь світла розігріває фолікул, накопичується меланін і волосок втрачає життєздатність. Росток гине, при цьому внутрішні органи і тканини епідермісу не травмуються. В косметології застосовують кілька типів лазера:

  • Олександритовий
  • Діодний
  • Рубіновий.
  • Широкосмугове джерело світла.

Кожна з цих методик здатна видалити зайву рослинність, їх відмінності полягають лише в ефективності. Якщо необхідний стійкий ефект, а в пріоритеті здоров’я пацієнта – використовується олександритовий лазер. Переваги підтверджені численними дослідженнями і результатами маніпуляцій. Особливість – оптимальна довжина хвилі лазера, яка миттєво досягне фолікула, при цьому не проникне в глибокі шари епідермісу.

Прицільний енергетичний нагрів, який руйнує фолікул – гідність методики, яка не дозволяє перегрівати тканини і руйнувати клітини. Результати сучасної технології:

  • З’явилася можливість скоротити кількість маніпуляцій.
  • Одночасно гине безліч волосків.
  • Можна видалити до 90% рослинності.
  • 8-10 процедур забезпечують перманентний ефект

Олександритовий лазер дарує приємний бонус – світло стимулює вироблення природного колагену. Епідерміс набуває пружності, посилюється кровообіг, тон шкіри вирівнюється і з’являється красивий рівний відтінок.

Методика видалення волосся лазером не тільки довела свою ефективність на практиці, а й дозволила скоротити витрати на процедури. Ви робите довгострокове вкладення в красу. Здається, що курс коштує занадто дорого на відміну від шугарингу, депіляції воском, кремом? Але і відвідувати салон доведеться постійно, платити за маніпуляції, витрачати час і терпіти біль.

Лазерна епіляція – інший підхід, що дозволяє за один курс вирішити проблему на 1-2 роки. Вигода очевидна.

Нешкідлива, безпечна, найменш травматична, природна для організму – саме так можна охарактеризувати лазерну епіляцію. Фізіологія людини сама відгукується на світло, як під час засмаги на сонці. Організм не піддається стресу, всі внутрішні органи працюють в звичайному режимі.

Переваги лазерної епіляції:

  • Стійкий тривалий ефект – курс позбавляє від 90% волосків.
  • Процедури не мають чітких вікових і гендерних рамок – добре переносяться, немає тривалого періоду відновлення.
  • Відсутність больових відчуттів – охолоджуючий газ або повітря роблять процедуру комфортною.
  • До мінімуму зведе ризик утворення опіків, рубців, мікротравм. Вирішено проблему врослих волосків, а при наявності таких – лазер позбавить від ускладнення після депіляції небезпечними способами.
  • Мінімум процедур – все залежить від оброблюваної ділянки тіла.
  • Поліпшується структура шкіри – розгладжуються зморшки, підтягується контур обличчя, активно виробляється колаген. Епідерміс омолоджується.
  • Немає ризику інфікування – методика визнана гігієнічною.

Досвідчені майстри враховують особливості організму, аналізують найважливіші показники, тестують на тип шкіри. Для клієнта підбирається оптимальна кількість процедур з урахуванням інтенсивності росту волосся, їх структури і відтінку.