Секрет жіночої привабливості не тільки у гарному одязі, зачісці та гарних рисах обличчя. Будь-який образ завжди складається з дрібних деталей, які у цілому роблять його єдиним та гармонійним. Якісні та яскраві лаки для нігтів від американської фірми Kodi Professional — це інструмент, який ефективно доповнить образ жінки, дозволяючи зробити оригінальний та красивий манікюр, який привертає увагу до себе. На сайті Kodi ви зможете замовити цю продукцію.

Жінки намагаються придбати лаки, вибираючи з різноманітної палітри свої улюблені відтінки, або кольори, які пасують до предметів її гардеробу. Стриманий манікюр у пастельних відтінках чи яскраві лаки, які нагадують блиск дорогоцінних каменів — все це лак Kodi Professional для нігтів.

Ще одна перевага американської продукції — безпечність. Дами шукають не тільки красиве покриття для нігтів, але й якісну продукцію. Лак Коді відрізняє довговічність. Він добре тримається на нігтях, зберігаючи привабливий вигляд досить довго.

Основні якості

Лак Kodi має такі переваги:

· Стійкість. Покриття довго тримається, залишаючись неушкодженим, без подряпин та інших дефектів.

· Насиченість кольорів. Яскраві кольори тримаються протягом всього «життя» манікюру.

· Безпека. Завдяки натуральному складу, засоби не викликають алергії, не пошкоджують природні нігті.

· Якість. Продукція має текстуру, яка забезпечує легке нанесення та рівномірний розподіл по поверхні.

· Великий вибір продукції від Kodi, різноманіття кольорів та ефектів. В асортименті продукції є лаки з ефектом «котяче око», вітражні лаки та ін. Окрема група — шеллаки, які мають переваги як звичайних лаків, так і гелів для нарощування нігтів.

· Відносно невисока вартість.

· Економічне дозування. Продукція розфасована в флакони 8 та 15 мл. Останні більш підходять для професійного використання. Таким чином, ви платите за об’єм продукту, який здатні використати.

· Зручний пензлик, текстура якого сприяє рівномірному нанесенню лаку.

· Простота використання. Наносити лак дуже просто. Ця маніпуляція доступна навіть новачкам, які лише постигають мистецтво манікюру. Більшість лаків призначена не лише для професійного, але й для домашнього використання.

Переваги звичайного гель-лаку:

1. Надзвичайно проста техніка нанесення. Процедура займає лише 10-20 хвилин.

2. Манікюр не втрачає привабливості протягом 3-5 днів. Мабуть, це не так багато, але для жінок, які віддають перевагу різноманіттю, це якраз те, що треба.

3. Немає необхідності в полімеризації, адже лампа коштує досить недешево.

4. Якісна продукція Коді не оказує негативного впливу на нігті.

5. Для видалення досить скористатися звичайною рідиною, яка є у кожному косметичному магазині.

Де придбати лак для манікюру

Оптимальний варіант — зробити покупки на сайті інтернет-магазину компанії Коді. Вірогідність придбання контрафактної небезпечної продукції у цьому разі нульова. Також можливі оптові закупки, функціонує доставка.

Традиційні лаки для нігтів — це вибір дівчат, які часто змінюють колір нігтів, підбираючи колір під відтінок одягу чи сумочки. Якщо у вас немає часу на постійні експерименти з манікюром, краще придбати шеллак.