17 яскравих ідей для зимового манікюру, від яких у будь-якої модниці почне швидше битися серце

Ми, звичайно, знаємо, що строго квадратна форма нігтів себе віджила. І відстоюємо м’якість і чіткий овал. І з подвійним завзяттям випилюємо «мигдаль», і старанно відрощуємо вільний край. Але коли справа доходить до дизайну, багато з нас банально губляться. Як зробити так, щоб не “облажатися”, а хизуватися ультрамодним манікюром на заздрість подружкам і колегам – дізнайтеся в наших підказках. Озвучуємо 8 анти-трендів і розповідаємо, чим замінити «минуле століття».

Каміфубукі і фольга

Різнобарвне голографічне конфетті для дизайну з’явилося в зоряному голлівудському співтоваристві до нового 2017-го року. І в груднево-січневу ніч нігті красунь виблискували всіма кольорами веселки. Сердечка, ялинки, ромбики – варіантів паєток було хоч греблю гати. З них складали цілі панно на нігтях. А потім настали будні і манія каміфубукі зійшла нанівець. Якщо сумуєте за «паєтками», замініть їх спеціальною фольгою для нейл-дизайну. На відміну від конфетті, така техніка проста в нанесенні, а носиться набагато довше і не настільки різко впадає в очі своєю «недоладністю».

Цукровий дизайн і матовий фініш

Пісочний ефект досягається шляхом напилення спеціального меланжу або акрилової пудри. Нерівномірна цукрова текстура, хоча і примхлива в носінні, але виглядає вельми оригінально. На старих фото в соцмережах. Сьогодні мармеладний дизайн – пережиток минулого. А в фаворі матовий гладкий фініш.


Квіти, листя і гілочки

Рослинний орнамент актуальний завжди, але це не означає, що він стоїть на місці і не видозмінюється. Яскраві тюльпани на чорному тлі, орхідеї на пастелі та витіюваті трояндочки, які більшість дівчат так і не навчилися малювати, скільки не намагалися, нарешті пішли в небуття. А їх місце зайняли лаконічні гілочки і листя. Між іншим, дуже актуальною є осіння тема. До речі, якщо і їх намалювати важко, завжди можна скористатися слайдерами – швидко, просто, а головне, зручно.

Складні дизайни і negative space

Ще раз до розмови про витіюваті троянди, вензелі і багаторівневу геометрію, які під силу виключно професіоналам. Забули, все в минулому. І ніякого негативу. Вірніше, негатив – в просторі. Новий напрямок «negative space» буквально заполонив мережу. І впоратися з його виконанням простіше простого навіть початківцю нейл-дизайнеру.

Чорний колір і бордо, шоколад, фіолетовий

Чорний лак давно своє відслужив, поступившись місцем глибоким відтінкам фіолетового, винного і шоколадного. З дизайном або без, вони завжди виглядають дорого і стильно, особливо на коротких нігтях.

Різнобарвний манікюр і мінімалізм

П’ять відтінків лаку на одній руці – отака веселка – більше не прокотить. Ну, адже правда, виглядає така палітра дуже дешево і провінційно. Так що запам’ятайте правило: однотонне покриття, ну або хоча б з виділенням одного нігтя, і непомітний малюнок, бажано геометричний.

Френч і молочний градієнт

Мабуть, найнесподіваніша заява: френч теж більше не в моді. Скільки років і скільки зим він служив нам вірою і правдою, був основою офісного манікюру і приємно радував око своєю посмішкою. Але вихід є – молочний градієнт або Baby boomer. Не скажемо, що простий у виконанні, але заміна цілком гідна.

Стрази і гліттер

Слідом за каміфубукі забуваємо і про стрази. Варіант заміни – гліттер або блискітки. Але не перестарайтеся. Це може бути акцент на одному-двох нігтях, або доповнення до дизайну, але ні в якому разі не повноцінне покриття для повсякденних буднів. На крайній випадок – для вечірніх заходів, та й то обережно. Сяяти, немов ялинка у вогнях, сьогодні вже моветон.

Пам’ятайте, що в моді мінімалізм у всіх його проявах. Так що креатив, звичайно, креативом, а лаконічність все-таки виходить на перший план.

Поділись


Новини партнерів