Засіб від випадіння волосся з алое вера та кокосовим молоком

Стрімке випадіння волосся відбувається у тому випадку, коли є певні проблеми зі станом волосяних фолікулів та шкіри голови.

Причин втрати волосся чимало: від нестачі в організмі певних поживних речовин та генетичних особливостей до частого використання агресивних хімікатів та шкідливого впливу токсинів.

Звісно, випадіння кількох волосин на день є абсолютно нормальним явищем, через яке не варто хвилюватися. Утім, якщо не зайнятися лікуванням цієї проблеми, з часом волосся може почати випадати з великою швидкістю, а також можуть з’явитися й інші, серйозніші проблеми зі здоров’ям.

На щастя, матінка-природа подарувала людству безмежну кількість різноманітних натуральних інгредієнтів. Ці продукти здатні не тільки зупинити процес випадіння волосся, але й повернути локонам природний блиск, об’єм та міцність.

У цій статті ми хочемо запропонувати вашій увазі натуральний засіб від випадіння волосся на основі алое вера та кокосового молока. Повірте, за умови регулярного використання цього засобу ви зможете позбутися проблеми стрімкої втрати волосся та прискорити процес його відновлення.

Неодмінно спробуйте його приготувати власноруч!

Натуральний домашній засіб від випадіння волосся з кокосовим молоком та алое вера

Цей ефективний засіб від випадіння волосся, до складу якого входять лише корисне кокосове молоко та натуральний гель алое вера, має здатність не тільки живити волосся від коренів до кінчиків, але й зупиняти надмірну втрату його об’єму та кількості.

До його складу входять сполуки зі зволожувальними та поживними властивостями, які при потраплянні на шкіру голови стимулюють ріст нового здорового волосся.

Потужна комбінація з антиоксидантів, незамінних жирних кислот та вітамінів з високою біологічною цінністю має здатність нівелювати згубний вплив вільних радикалів, при цьому також регулюючи природний рівень рН шкіри голови.

До того ж натуральний засіб від випадіння волосся з кокосовим молоком та алое вера – це чудовий помічник у боротьбі з надмірною сухістю та ламкістю волосся. Не забувайте, що саме ці два негативні фактори дуже часто призводять до стрімкої втрати волосся та облисіння.

Корисні переваги алое вера для волосся

гель алое вера від випадіння волосся

Вірте чи ні, але натуральний гель алое вера досі залишається одним з найкращих засобів для догляду за волоссям.

Алое вера є набагато кориснішим та безпечнішим для організму за ті косметичні засоби, які можна побачити на прилавках аптек та магазинів. До складу цієї рослини входить величезна кількість вітамінів та мінералів, які є незамінними для міцного та здорового волосся.

  • Гель алое вера містить понад 20 незамінних мінералів, які при потраплянні в організм мають здатність відновлювати та зміцнювати ослаблене волосся.
  • До того ж, до складу цього продукту входить велика кількість вітамінів А, С та групи В. Всі ці сполуки є просто незамінними для нормального росту здорового волосся.
  • Алое вера також містить невелику кількість вітаміну Е, який відомий у всьому світі як незамінна речовина для профілактики появи ознак передчасного старіння.

За умови регулярного нанесення засобів на основі алое вера на шкіру голови можна відрегулювати надмірне виділення секрету із сальних залоз без жодного ризику для цього органу. Повірте, вже за короткий час ви помітите, що ваше волосся знову стало блискучим та в міру зволоженим.

Ба більше, оскільки алое вера володіє потужними протигрибковими властивостями, ця рослина чудово бореться з лупою та іншими інфекціями шкіри голови.

Корисні переваги кокосового молока для волосся

переваги кокосового молока для волосся

Кокосове молоко – це корисний рослинний продукт, який можна використовувати для регулярного догляду за ослабленим волоссям. Завдяки високому вмісту амінокислот та корисних жирів кокосове молоко нівелює згубний вплив прямих сонячних променів та токсинів на волосся.

За допомогою кокосового молока можна не тільки чудово зволожити волосся, але й усунути такі поширені проблеми, як його надмірна сухість та ламкість.

Цей натуральний продукт володіє ще однією неймовірною властивістю – він прискорює процес відновлення клітин та тканин шкіри голови, водночас зміцнюючи волосся від самих коренів.

Як приготувати натуральний засіб від випадіння волосся на основі кокосового молока та алое вера?

рецепт засобу на основі кокосового молока

Попри те, що основною метою цього ефективного засобу є захист волосся від надмірного випадіння, його також можна використовувати як натуральну альтернативу хімічним кондиціонерам та маскам для волосся.

До складу цього засобу входить величезна кількість поживних елементів, які відновлюють пошкоджене у результаті шкідливого впливу навколишнього середовища та високих температур. Ба більше, за умови регулярного використання цього засобу можна створити своєрідний захисний бар’єр від несприятливих зовнішніх факторів.

Інгредієнти:

  • 5 столових ложок натурального гелю алое вера (75 г)
  • 1/2 склянки кокосового молока (125 мл)

Спосіб приготування:

  • Змішайте кокосове молоко зі свіжим гелем алое вера та збийте інгредієнти у чаші стаціонарного блендера до утворення однорідної консистенції.
  • Для збивання вам знадобиться всього кілька секунд, адже суміш просто на очах ставатиме кремовою та ніжною.

Спосіб застосування:

  • Перш за все намочіть волосся та розділіть його на окремі пасма. Нанесіть готовий засіб від випадіння волосся на всю довжину від коренів до кінчиків.
  • Надіньте на голову шапочку для душу та зачекайте 30-40 хвилин, щоб активні компоненти засобу почали діяти.
  • Опісля змийте залишки засобу своїм звичним шампунем та повністю його висушіть.
  • Для отримання позитивного результату та зупинки випадіння волосся необхідно повторювати процедуру щонайменше 2-3 рази на тиждень.

Чи готові ви перевірити цей натуральний засіб від випадіння волосся власноруч? Якщо ви регулярно доглядатимете за волоссям за допомогою цього засобу, то вже за короткий період часу матимете красиву та об’ємну зачіску.

Джерело

Поділись


Новини партнерів