Як відновити нігті після гель-лаку

У манікюру гель-лаком, якщо порівнювати його з звичайним манікюром, є маса достоїнств. Перше і головне з яких – збереження глянцевого блиску і доглянутого зовнішнього вигляду нігтів на кілька тижнів.

Якщо робити його у хорошого майстра, то і через три тижні манікюр буде виглядати так, немов ви тільки що вийшли і салону. Видати реальний стан справ зможе хіба що область біля кутикули. Та й це – з урахуванням тренда на манікюр «під кутикулу» – поступово перестає бути проблемою.

Але в цій прекрасній історії, звичайно, не обходиться без мінусів. Кожна дівчина, яка хоча б раз робила такий манікюр, добре знає, що після нього нігті вимагають більш-менш масштабного відновлення. Насправді, багато прихильниць гель-лаку повідомляють про тьмяні, тендітні нігті, які схильні до шарування після зняття, що, звичайно, може змусити задуматися: а чи такий хороший цей спосіб?

Ми, втім, рекомендуємо не думати, а діяти. Розповідаємо, як відновити нігті після гель-лаку, щоб навіть при регулярному повторенні вони відчували себе найкращим чином.

Додайте масла

По-перше, масла допоможуть привести в порядок кутикулу (змащуйте її масляним засобом кожен день – і навіть без лаку ваш манікюр буде на висоті).

По-друге, вони наситять нігті вітамінами, яких в оліях безліч, так що нігтьова пластина буде виглядати відмінно. Важливий момент: особливо добре нігті реагують на вітамін Е і масло абрикосових кісточок, майте це на увазі.

Увага на крем для рук

Легкий крем в цьому випадку такий собі помічник, тому що вам потрібен той, який добре зволожить пошкоджені нігті. Насправді, майже всі креми для рук містять правильні поживні речовини, так що увагу варто звернути на текстуру. Вона не повинна бути легкою або рідкою, але повинна бути rich – густою, вершковою, насиченою. Такий крем допоможе вам швидше повернути нігті в початковий стан.

Озбройтеся рукавичками

Якщо ви хочете отримати результат ще швидше – принцеси, як відомо, не люблять чекати – візьміть на озброєння прийом, який перетворить звичайний догляд за руками в справжню спа-процедуру. Йдеться про бавовняні рукавички, які варто залишити на ніч .

До слова, сучасні б’юті-бренди пропонують і спеціальні тканинні маски для рук: все ті ж рукавички з чудо-розчином, які, як і тканинні маски для обличчя, діють протягом 15-20 хвилин. Результат, перевірено, приємно дивує.

Зробіть ванночку для рук

Ще одна процедура з серії «домашнього спа» – це ванночка. Найпростіший варіант: з’єднати в мисці теплу воду з молоком, маслом авокадо, оливковою або кокосовою олією, після чого потримати в ній руки 5-10 хвилин. Варіант складніший (але тільки з фінансової точки зору) передбачає використання міні-бомб для манікюру, в яких вже зібрані правильні компоненти для догляду навіть за пошкодженими нігтями.

Перегляньте харчування

Нарешті, якщо ви не можете або не хочете робити перерву між гелевим манікюром, зверніть увагу на свій раціон. Насправді, деякі продукти можуть творити чудеса з м’якими нігтями. Що це за продукти? Наприклад, яйця, які можуть похвалитися високим вмістом біотину (допомагає виробництву білка в матриксі нігтів), кешью, багаті важливим для росту нігтів цинком, і болгарський перець – лідер за вмістом вітаміну С, необхідного для синтезу колагену.

Поділись


Новини партнерів