Як вибрати тональний крем за типом шкіри

Тональний крем здатний створити справжні чудеса: вирівнює тон, робить шкіру більш сяючою, приховує дрібні недоліки, додає здорового кольору обличчю, приховує неглибокі мімічні зморшки, мішки, а також синці під очима. Але щоб тональний крем працював на шкірі як слід, потрібно вибрати засіб, який підходить саме для вашої шкіри.

  • Для шкіри зі зморшками. Щоб приховати дрібні зморшки і надати шкірі здорового кольору обличчя візажисти рекомендують вибирати тональний крем із зволожуючим ліфтинг ефектом. При виборі тонального крему зверніть увагу на склад: в ньому повинні бути вітаміни А, В і С.
  • Для нормальної шкіри. Якщо ви володарка нормальної шкіри обличчя, тоді вибирайте тональний крем до складу якого входять вітаміни і мінерали.
  • Для сухої шкіри. Візажисти рекомендують підбирати зволожуючу тональну основу без ефекту пудри, але ту, що містить вітамін Е і А, гіалуронову кислоту.
  • Для жирної шкіри обличчя. Вічна проблема власниць жирної шкіри обличчя – надмірний жирний блиск. Візажисти рекомендують вибирати тональний крем, який має яскраво виражений матуючий ефект. Головне – вибирати тональний засіб, який не містить масла.
  • Для комбінованої шкіри обличчя. Власницям комбінованої шкіри обличчя потрібно звернути увагу саме на склад крему – вибирайте засоби, до складу яких входять жири. Не варто боятися жирів в складі, так як вони не призводять до підвищеної жирності проблемних ділянок обличчя, а також запобігають появі лущення.

Джерело

Поділись


Новини партнерів