Як відростити вії в домашніх умовах: кращі методи

Довгі, густі і доглянуті вії – мрія будь-якої жінки. Але щоб мати красиві вії, потрібно витратити чимало часу і сил. Багато жінок не бажають чекати, і хочуть отримати швидкий і максимальний ефект. Такий ефект ви можете отримати тільки за допомогою нарощених вій, але тільки потім будете розплачуватися своїми ж тонкими віями в майбутньому. Але що робити, якщо у вас короткі і не густі вії?

Наша редакція вирішила зібрати найефективніші методи, за допомогою яких ви зможете відростити густі і здорові вії. Але пам’ятайте, буде потрібен якийсь час і ваше терпіння.

Довгі вії з допомогою касторової олії. Напевно кожна жінка знає про ефективність касторової олії. Цей засіб сприяє пом’якшенню і швидкому росту вій. Також касторова олія зміцнює і зволожує вії, стимулює їх ріст, робить їх густішими і красивішими. Наносьте щовечора касторову олію на вії, і результат не змусить вас чекати.

Масляні маски для густоти вій. У старий тюбик з під туші (попередньо очистивши його) залийте 1/2 чайної ложки реп’яхової, касторової і персикової олій. Також в суміш потрібно додати масляний розчин вітамінів А і Е в рівних співвідношеннях. Ретельно перемішайте отриману консистенцію і наносьте цей засіб на вії щовечора, попередньо очистивши шкіру від макіяжу.

Натуральні компреси з трав для здорових вій. Щоб отримати густі, здорові вії, потрібно також щотижня робити спеціальні відвари з кропиви для росту вій. Потрібно змішати 1 столову ложку сухої кропиви з половиною склянки окропу. Далі потрібно дати настоятися 20 хвилин. Після цього суміш потрібно остудити і нанести на спонжик. Змочені смонжі покладіть на очі і прийміть комфортну для вас позу хвилин на 15-20.

Джерело

Поділись


Новини партнерів