Кольорова туш для вій: літній must-have

Кольорова туш – це не зовсім новий продукт на beauty-ринку. У 1960 році з’явилася перша в світі кольорова туш від Revlon Roll-On Mascara в синьому варіанті і Max Factor Iridescent Mascara Wand – в синьому, зеленому, лавандовому і золотому кольорах. Зараз же палітра поповнилася новими яскравими відтінками.

Сучасна туш для вій складається з води, воску, формуючих частинок, ароматизаторів, консервантів і кольорового пігменту. Найкраще вибирати гіпоалергенні засоби. Якщо вам хочеться подовження, то вибирайте продукт в якому буде віскоза, нейлон або шовк. Уникайте важких металів, адже вони впливають на здоров’я ваших очей.

Синя туш з фіолетовим відтінком

Наймодніший колір цього сезону, який зробить ваш погляд виразним. Використовуйте будь-які відтінки тіней або підводки, крім чорного. Фіолетова туш підкреслить красу блакитних очей. Візьміть на замітку!

Зелена туш

Універсальний колір, який підходить кожному. Єдиний нюанс – не використовуйте холодні відтінки в макіяжі. Але в той же час, вони повинні бути на тон темніші за туш.

Бордовий

Самодостатній відтінок, який ви сміливо можете використовувати в своєму денному макіяжі. Поєднується практично з усіма кольорами і текстурами. Маленький секрет. Якщо ви боїтеся яскравості – нанесіть чорну туш (один шар), а потім – кольорову.

Джерело

Поділись


Новини партнерів