Стрижки 2018: актуальні тенденції літнього сезону

Стрижку потрібно вибирати під настрій. Середня довжина є універсальною для різних експериментів не тільки з зачіскою, а й кольором. Адже яскравість додасть багатошаровості вашому волоссю.

Пікс

Зухвала стрижка для короткого волосся, яка увійшла в моду ще в ті часи, коли Одрі Хепберн з’явилася на телеекранах у фільмі «Римські канікули». Вона омолоджує і додає легкості. Волосся на потилиці повинно бути коротшим, ніж на маківці. Ви можете регулювати довжину і тим самим підкреслити. Всі варіанти укладки такої стрижки покроково показує @ ellina.modenova в своєму Instagram-блозі.

Така стрижка ідеально підійде дівчатам з овальним, худорлявим обличчям. Використовуйте бігуді великого розміру можна створити пару завитків на маківці. Це додасть вашому образу грайливості.

Ох уж эти кудрявые краснопомадные селфи🤤🤳🏻 Люблю себя кучерявой♥️ ⠀ А тем временем, я так и не могу выбрать плойку и продолжаю крутиться на барабанную палочку😂 ⠀ Заходила в МВидео — ничего с таким маленьким диаметром мне предложить не смогли. В интернете вариантов куча, отзывы на каждый неоднозначные и я как-то растерялась. ⠀ Поэтому, друзья мои коротковолосые (и не очень😅), прошу поделиться в комментариях у кого какие плойки и довольны ли вы ими!🙌🏻 Мне, по идее, нужны и толстая, и тонкая, и конусовидная🤪 ⠀ Жду очень ваших ответов! Хочу купить как можно скорее и радовать вас новыми видео🎥 Ну и от мудотени с барабанной палкой и утюжком избавиться, конечно🤣

Допис, поширений Эллина Моденова🦊 (@ellina.modenova)

Каскад

Ця зачіска має декілька інтерпретацій: каскад, рвана або багатошарова стрижка. Основа – градуйований перехід локонів різної довжини. Така стрижка надає об’єму і легкості. Переходи не повинні бути дуже різкими. Різні варіанти показує в своєму Instagram-блозі @stylist_saya.

#стрижка #укладка @sl.b_ 😘

Допис, поширений Saida 8 928 719 80 20 (@stylist_saya)

#окрашивание #укладка #loreal #inoa #lorealrussia

Допис, поширений Saida 8 928 719 80 20 (@stylist_saya)

Подовжений боб

Класичний варіант – подовжені пасма біля обличчя і більш короткі ззаду. Він ідеально підходить для різних технік фарбування. Серед яких: балаяж, шатуш, омбре і інші. Як їх поєднувати показує @carra_balayage в своєму Instagram. Дуже часто цей тип стрижки комбінують з чубчиком. Два модні тренди в одному образі!

🏝☀️Sandy Blonde ☀️🏝

Допис, поширений BALAYAGE ARTIST (@carra_balayage)

Чубчик

Найсуперечливіший тренд. Чому? Відрощувати чубок – дуже складно, а мода має властивість змінюватися. Він може бути різним: укороченим, довгим, прямим або розділеним на дві половини. Вибирайте цікаві варіанти.

Не забувайте, що накладні чубчики – гарячий тренд 2018 року. Голлівудські зірки Кім Кардашьян і Дженніфер Лопес вже на модній хвилі. Ви можете змінювати свій образ кожен день!

Джерело

Поділись


Новини партнерів