Як захистити волосся від сонця?

Сонячні промені активно шкодять нашій шкірі і волоссю незалежно від того, де ви знаходитесь: в місті чи на морі. Тому влітку дуже важливо забезпечувати волоссю особливий догляд, щоб зберегти його здоровим і красивим. У цій статті ми розповімо вам про те, як вберегти локони і від яких процедур необхідно відмовитися в цьому сезоні.

Як захистити волосся від сонця влітку

  • Уникайте тривалого перебування на сонці. Найгарячіша пора – з 11 до 16 годин. Виходячи на прогулянку в цей період, беріть з собою капелюх або інший головний убір.
  • Мінімізуйте кількість укладань. Влітку, в ідеалі, будь-які стайлінгові засоби, які наносяться на волосся, повинні містити УФ-фільтри. Обов’язково звертайте увагу на склад при купівлі будь-якого препарату для волосся, в ньому має бути поменше «спиртових» інгредієнтів.
  • Не зловживайте щипцями і плойками для завивки. Сушіть волосся природним шляхом, без гарячого фена. Не давайте волоссю пересихати. Частіше зволожуйте його усіма можливими способами, живіть, балуйте масками. У приміщеннях мегаполісу, для підвищення зволоженості, ставте ультразвукові або парові зволожувачі. Час від часу, приблизно кожні 3-5 годин, зволожуйте пасма спеціальним спреєм.
  • І, нарешті, обов’язково користуйтеся спеціальними засобами для захисту від сонця. Це можуть бути спреї і бальзами з SPF-фактором.

Джерело

Поділись


Новини партнерів